Fantacine.com

Mad helbredelsesmetoder for Acid Refluks

Mad helbredelsesmetoder for Acid Refluks


Acid reflux kan være et stort problem for dem, der værdsætter de finere (greasier og federe) fødevarer i livet. Det gode er, at hvis du kan ændre din kost og vaner for det meste, du kan stadig sikkert nyde dine foretrukne behandler alle så ofte. Her er nogle ideer til at hjælpe med at bekæmpe din sure opstød med mad.

Eat, Sleep og Stop Drugs

Den måde, du spiser, er lige så vigtigt som hvad du spiser. Da fordøjelsesprocessen begynder i munden, er det bedst at tygge maden langsomt, så enzymerne i dit spyt at predigest så meget af fødevarer som muligt. Spis flere små måltider om dagen i stedet for overspisning i to eller tre. Også støtte fordøjelsen ved at drikke vand med din mad. Du skal bruge en syre refluks pude, når du sover eller ligger ned. Dette vil hjælpe til at holde din krop forhøjet ved den korrekte vinkel for at forhindre mave væsker fra at gå tilbage i spiserøret. Stop med at bruge alle antacida og syre reduktionsgear, uanset om recept eller i håndkøb. Erstat dem med bagepulver: Brug ½ til ¼ tsk bagepulver blandet med 8 ounces vand. Dette er en mere naturlig metode med færre bivirkninger (se reference 1).

Hvad at spise

Der er mange fødevarer, du kan fortsætte med at spise på en syre refluks kost, og der er endda et par, der kan hjælpe med at helbrede den betingelse. Acid reflux er ofte forbundet med en mangel på fordøjelsesenzymer i kroppen. Spise rå frugt og grøntsager vil øge mængden af ​​fordøjelsesenzymer i maven og vil give din mad til at blive fordøjet mere fuldstændigt. Fordi korn, frø og nødder indeholder enzymhæmmere, bør du suge dem før forbrugende at nedbryde enzymhæmmere. En kop rå grøntsagssaft hver dag kan begynde at genopbygge de fordøjelsesenzymer i din krop. Drikke en sammenkog af 2 teskefulde af æble cider eddike og vand, tre gange om dagen, er en ofte rost husråd for sure opstød. Efter fordøjelse, biprodukt af æble cider eddike er alkalisk, som kan bidrage til at mindske sure opstød. Andre acid reflux folkemusik retsmidler omfatter lage juice, æbler, aloe vera og sennep (se Referencer 1 og 2).

Hvad der skal undgås

Nogle af de fødevarer, du bør undgå med syre refluks er mere indlysende end andre. Alle forarbejdede fødevarer, højt sukkerindhold fødevarer og fastfood bør spises meget sjældent. Chokolade, alkohol, pebermynte og hvidløg kan svække lavere esophageal lukkemuskel. Koffeinholdige drikkevarer som kaffe og sodavand kan producere overskydende syre i maven. Da der er mange modstridende påstande i bøger og på internettet med hensyn til den mad, du bør og ikke bør spise på en syre refluks kost, diskutere din kost med din læge først (se reference 3).


        

Udgiv min kommentar