Fantacine.com

Sent tidspunkt i Prostata Cancer Prognose

Ved siden af ​​lungekræft, prostatakræft er den anden mest almindelige form for kræft blandt mænd. Hvert år er antallet af prostata kræfttilfælde stiger. Ofte mænd, der er diagnosticeret med sent stadium kræft bliver bekymrede over deres chancer for at overleve. Med antallet af faktorer involveret i afgørelsen af, om kræften vil fremskridt, er der behov for en grundig evaluering for at komme med en forholdsvis præcis prognose. Derfor oprettelse en prognose for sent tidspunkt prostatakræft er en ofte vanskelig og kompliceret opgave.

Prostata Cancer Progress

Patienterne har en tendens til at opleve utilsigtet vægttab, kronisk træthed eller smerter med sen-fase prostatacancer. Med den rette behandling, kan patienter effektivt bremse udviklingen af ​​cancer og tilføje endnu 15 år til deres forventede levetid. Normalt har patienter ikke dør på grund af den faktiske cancer. Lider forskellige komplikationer er, hvad der ofte fører til døden. Med udviklingen af ​​mere effektiv behandling af kræft, er overlevelsesraten for prostatacancer gået fra 67 procent til næsten 100 procent.

Faktorer, der påvirker Prostata Cancer Prognose

De tre vigtigste faktorer, der påvirker resultatet af prostatakræft omfatte diagnosticeret kræft scenen, patienternes Gleason lønklasse eller score og PSA-niveau. Sent stadie kræft betyder, at kræften har allerede vokset gennem dækning af prostata eller har spredt sig ind i en anden del af kroppen. Den Gleason lønklasse eller score er baseret på hvor kræftcellen ser under et mikroskop. En klasse af 05:58 midler lav kvalitet kræft, en score på syv betyder mellemliggende kræft klasse og score på otte til 10 betyder, at kræften sandsynligvis vil vokse eller spredes hurtigere. Endelig har PSA-niveau, som er baseret på en specifik blodprøve, fungerer på samme måde Gleason kvalitet. Jo højere lønklasse patienterne får, jo mere sandsynligt, de har brug aktiv behandling.

Prognose i Late Stage Disease

Patienter med mindre og mindre voksende tumorer har normalt den bedste prostatakræft prognose. Selv om udvundne patienter har været cancer-fri i 10 til 15 år, er deres prognose påvirket af deres valg af behandling. Normalt er en femårig prognose betragtet som glimrende for patienter diagnosticeret med sent stadium prostatakræft. I lokalt fremskredne stadier, når kræften har spredt sig til de nærliggende regioner, patienter kan stadig forvente år i deres prognose. Patienter med metastaseret kræft, den fase, hvor prostata kræften har spredt sig til fjerntliggende organer, gennemsnitlige overlevelsesrate er én til tre år.

Prognose for Tilbagevendende Cancer

Kræft næsten altid vender tilbage efter en vellykket behandling. Tal om tilbage med en hævn, tilbagevendende prostatakræft er en alvorlig sag. Forudsat at patienternes symptomer er godt forvaltet og kontrolleret, 10 år er den gennemsnitlige prognose for tilbagevendende kræft, der har nået sent tidspunkt.

Konklusion

Da nye og mere effektive kræftbehandling løbende udvikles, overlevelsesraten for prostatakræft forbedres. I gennemsnit patienter, der er diagnosticeret med alvorlige former for prostatakræft har højere risiko for at dø, ofte inden for 10 år. Hvis det sker, at patienterne får dårlig prognose, er det ikke nok grund til at give op behandling. De er almindeligt tal, der giver dig billede af, hvordan sundhedstilstanden forbedres eller fremskridt. De er der for at understrege vigtigheden af ​​at bo forpligtet til behandling.


        

Udgiv min kommentar