Fantacine.com

Betablokkere for Restless Leg Syndrome

Uro i benene er tilstand, som kan inhibere en god nats søvn for dem der lider af det. Det primære symptom er, at begynder at snurre uden forløber og "gå væk fra sengen." Det er en almindelig tilstand hos dem, der også lider af Parkinsons sygdom. Beta-blokkere har vist sig at være både en allieret og modstander i behandlingen af ​​uro i benene.

betablokkere

Betablokkere er i en klasse af lægemidler, der blokerer noradrenalin og adrenalin, så de ikke er i stand til at binde til en nerve s beta-receptorer. Dette stof klasse er kendt for at hjælpe med hjerte problemer såsom hjerte arytmi, forhøjet blodtryk og angina. Det kan også bidrage til at forebygge migræne og kontrol rystelser.

Årsag

Den egentlige årsag til uro i benene er ukendt. Selv om det er de fleste forbundet med dem, der lider af Parkinsons, er det ikke eksklusivt til denne gruppe. For nogle tager betablokkere har resulteret i uro i benene med den tilstand, der lindres efter betablokkere stoppes. I det ukendt, hvorfor betablokkere tjene som en antagonist i et tilfælde, men kan lindre symptomerne i andre som omtalt i afsnit 3.

Behandling

Som et lægemiddel, der bruges til at hjælpe med rystelser, betablokkere undertiden ordineret til behandling af uro i benene. Den mest almindelige er et blodtryk medicin kaldet clonidin. En af de vigtigste symptomer på Parkinsons sygdom er en manglende koordinering og omrystning. Evnen til betablokker at kontrollere rystelserne kan være nok til at kontrollere uro i benene.


        

Udgiv min kommentar