Fantacine.com

Er fistel fra Crohns sygdom Årsag Pain?

Crohns sygdom påvirker overalt fra 500.000 til 2 millioner mennesker i USA alene. Denne sygdom påvirker jævnt både mænd og kvinder. Der er i øjeblikket ingen kendt kur mod Crohns sygdom. Crohns sygdom er en sygdom i fordøjelseskanalen og omfatter persistent intestinal inflammation. Som en hyppig komplikation til Crohns sygdom mange mennesker i sidste ende også udvikle en fistel. Fistler kan udvikle sig i en række forskellige steder i kroppen og kan forårsage mange symptomer.

Hvordan en fistel er dannet

Årsagen til Crohns sygdom er ukendt; teorier er, at det er forårsaget enten af ​​en bakteriel infektion eller gennem genetiske faktorer. Symptomer på Crohns sygdom er diarré, blodig afføring, mavekramper, træthed og en nedsat appetit. Crohns sygdom forårsager små, lavvandede, oversået, erosion indentions på tarmen indre overflade. Over tid, indentions blive større og dybere og til sidst bliver til sår. Når Crohns sygdommen skrider langt nok, tarmen bliver mere og mere snæver fører til en obstruktion forårsaget af frugt eller grøntsager, der ikke er blevet fordøjet hele vejen. Forhindringen er skadeligt, fordi det blokerer mave væske, gas og fordøjet mad kommer ind i tyktarmen. Forhindringen er skadeligt og symptomer på en forhindring er abdominal udspiling, opkastning, kvalme og mavekramper. Fistlen vinder udvikler sig, når sårene er blevet dybt nok til at have dannet huller i tyndtarmen og colon til andre tilstødende organer eller ud side huden og dermed har skabt en tunnel eller fistel.

fistula Symptomer

Fistler kan dannes i en række forskellige steder fra inden i legemet. De forskellige steder, fistler kan danne ligger mellem tarmene og huden, mellem tarmen og blæren, mellem colon og vagina eller endog mellem tarmene og anus. Fistler, der er forårsaget af Cohn sygdom kan forårsage vedvarende smerter og betændelse. Nogle almindeligt oplevede symptomer på en fistel er afføring og urin lækage, feber og irritation af huden omkring anus, ømhed, smerter, ildelugtende udflåd, kløe, og en generel følelse af ubehag. Behandling for at korrigere en fistel kræver operation. Når operationen er blevet preformed at rydde blokeringen, fistlen er ikke sandsynligt, at vende tilbage igen. For at forebygge fremtidige fistler udvikle er det vigtigt at have regelmæssig afføring helst gennem naturlige midler. Afføring kan øges gennem kosten midler såsom at spise en kost højt i fiber, drikke masser af vand og deltage i en regelmæssig motion rutine.


        

Udgiv min kommentar