Fantacine.com

labiaplasty Reduktion

Kvinder mange gange har kroppen spørgsmål i forbindelse med vægt, ansigtstræk eller bryst størrelse, men flere og flere kvinder er begyndt at føle sig utrygge over udseendet af deres vagina, især skamlæber (de ydre "læber" af skeden). Ligesom mænd kan være usikker om penis størrelse, sidst kvinder har været at ændre størrelsen og længden af ​​deres anatomi. Men operationen er større og helingsprocessen kan være yderst smertefuldt.

Hvad skal Labia ligne?

Det enkle svar er, at hver skamlæber er perfekt. Mange gange mænd og kvinder sammenligne en partner eller familiemedlem skamlæber til retoucheret, retoucherede fotos i mandeblade. Virkeligheden er imidlertid, at labias er alle forskellige længder og størrelser naturligt. Det trutmund af en lille skamlæber er på mode, og valgt til fotos, men mange mænd og kvinder oplever, at de længere, bredere eller endda lidt ujævne læber af deres partners skamlæber er lige noget for dem.

Så hvorfor Reducer Labia?

Det er helt personlig præference. En kvinde kan have en forstørret skamlæber efter fødslen og føler noget om dem er nu for anderledes, og de ønsker at se mere som de plejer. Nogle oplever smerter under samleje på grund af den ekstra kød. Andre er blevet drillet eller kritiseret af en person, der er uerfaren og usofistikeret, og de føler, at de gerne vil se "normal". Andre kvinder simpelthen måske ønsker en glattere udseende i deres trusser og badedragt bunde. Uanset hvad årsagen er det hver kvinders ret til at bestemme, hvad hun gerne vil se ud, og hvis hun er villig til at gå gennem en simpel operation, men en, der har en exceedinly smertefuld helingsproces, det er hendes ret til at gøre det .

Hvad er det Surgery Inddrag?

Ligesom brystreduktion eller en Fedtsugning, det korte svar er, at de skære det overskydende væv ud til den størrelse anmodet om. Dette er en ambulant procedure udføres under fuld narkose. Den helbredende tid er normalt en eller to uger. Resultaterne kan være visuelt dramatiske og mødes eller overgå forventningerne hos en kvinde gør dette valg, og som kan overvinde smerten af ​​suturer i skeden under helingen. Det er imidlertid ikke kirurgi, der skal udføres let. Forestil dig en lille tåre i dine vaginale læber og hvor meget, der kan gøre ondt. Nu formere det smertefulde område til hele den ydre og indre læbe område. Alle kosmetiske procedurer har risiko og smerte involveret, men hvis en kvinde er for ubehageligt ved deres skamlæber, kunne operation være det bedste svar.


        

Udgiv min kommentar