Fantacine.com

Hvordan man behandler en Hovedpine med urter

Hovedpine; vi alle får dem på et eller andet tidspunkt. Nogle går væk efter at have taget en aspirin eller to. Nogle bliver til invaliderende migræne. Uanset årsagen til en hovedpine - spændinger, stress, luftforurening - du kan behandle dem naturligt med urter. Der er mange urter, som kan bruges til at behandle din hovedpine og mest naturlægemidler er meget enkle at lave og / eller bruge. Desuden har nogle af disse urter blevet fundet af mange i det medicinske samfund har ikke en gyldig smertestillende egenskaber.

Instruktioner

Hvordan man behandler en Hovedpine med urter

1 Matrem er en af de mest almindelige urter anvendes til at behandle en hovedpine. Du skal blot tygge tre til fem blade. Hovedpinen skal gå væk i løbet af få minutter. Hvis du er plaget af migræne, tygge tre til fem blade dagligt. Det vil tage et par måneder af regelmæssig brug at stoppe migræne helt, så vær tålmodig. Også, Matrem smager virkelig dårlig. Du skal enten have noget at drikke lige ved hånden med til at jage din Matrem eller bruge bladene i en aromatiseret te.

2 Citronmelisse eller kamille te; en af ​​disse urter er fantastisk til at hjælpe dig slappe af og lindre hovedpine anlagt den ved stress eller spændinger. Du skal blot tilføje en teskefuld af tørrede urter eller to teskefulde af friske urter til en kop kogende vand, trække i 15 minutter, stamme og SIP.

3 Tørret lavendel er en anden urt, der er godt for lette stress og / eller spændingshovedpine. Du skal blot rulle nogle af lavendel blomster i en vaskeklud eller klud. Sted på din pande og over øjnene. Slap af og lade duften af ​​lavendel til at bære væk din hovedpine.

4 Hvid birkebark indeholder salicylater, som svarer til ingredienser findes i aspirin. Simpelthen koge en til tre teskefulde af hakkede urter i en kop vand i fem til 10 minutter. Stamme. Drikke op til tre kopper om dagen.

5 Peppermint: Fortynd en del æterisk olie af pebermynte med ni dele alkohol eller vand. Gnid på panden og templer hver 15 til 30 minutter (undgå øjnene) efter begyndelsen af ​​en hovedpine. En dråbe eller to af lige æterisk olie af pebermynte kan også dabbed under næsen for at hjælpe med at lindre trykket og overbelastning, som kan forårsage sinus hovedpine.

TIPS

  • Du kan også kombinere matrem med hvid pil bark til behandling af migræne.
  • Brug ikke hvid pil bark, hvis du er allergisk over for aspirin. Brug ikke Matrem hvis du udvikler et udslæt, når man arbejder med den friske urt. Matrem kan undertiden forårsage sår i munden i de mennesker, der tygger de friske blade. Brug ikke pebermynte olie på spædbørn eller små børn. Hvis du har nogen bekymringer, spørgsmål eller er bekendt med en vis urt, altid konsultere din læge eller en bekræftet herbalist.

        

Udgiv min kommentar