Fantacine.com

Magnesium & Brain Cancer

Magnesium & Brain Cancer


I USA, kræft i hjernen påvirker hver 15 til 20 personer ud af 100.000, ifølge Health Fællesskaber, et sundhed ressource site. Magnesium rolle i at opretholde normale kropsfunktioner giver sunde celle regenereringsprocesserne. Alternative behandlingsmetoder overveje virkningerne af magnesium mangler på hvordan kræftceller dannes i kroppen.

Brain Cancer

Som med andre former for kræft, kan kræft i hjernen stammer i hjernen eller slå rod et andet sted i kroppen og bredte sig til hjernen, ifølge eMedicineHealth. Kræft kan udvikle sig i celler beskadiget af akkumulerede frie radikaler materialer, der forårsager funktionsfejl inden celle stofskifte processer. Ifølge National Cancer Institute, frie radikaler fungere som giftige materialer, der forværres cellestrukturer over tid. Mangler i magnesium og andre essentielle mineraler kan muliggøre fri radikal materialer til at akkumulere i celler.

Magnesium funktioner

Kroppen bruger magnesium til opdeling kulhydrater, proteiner, aminosyrer og nukleinsyrer inden cellemetabolisme processer ifølge Magnesium Onlinebibliotek. Disse processer aktiverer celler til at opretholde strukturel stabilitet og cellecyklus funktioner. I hjernen, magnesium fungerer som en kilde til biokemisk energi, der fremmer sund cellefunktion og fjernelse af frie radikaler materialer, ifølge National Institutes of Health. En magnesiummangel kan forhindre hjerneceller i at udføre nødvendige stofskifte og eliminering processer, som kan bidrage til dannelsen af ​​kræftceller.

Cellecyklusregulering

Cellecyklusregulering processer aktiverer kroppen og hjernen til at fjerne svage eller beskadigede celler, som potentielt kan producere flere celler af samme art. Cell produktion sker gennem DNA-syntese processer, der arbejder for at regulere celledeling satser. Ifølge Magnesium Online Bibliotek, magnesium spiller en primær rolle i reguleringen af ​​cellecyklus, der involverer DNA syntese aktiviteter. Som hurtig celledeling satser karakterisere kræft celle formationer, kan magnesium mangler bidrage til defekter i cellecyklus regulering processer.

Nerve-cellefunktion

Ifølge University of Washington, hjernen består af 100 milliarder neuroner, også kendt som nerveceller. Nerveceller er afhængige af magnesium til at regulere elektrisk aktivitet i hjernen. Elektrisk aktivitet muliggør celler til at foretage impulser, som fremmer kommunikationen mellem cellerne. Ifølge Medical News dag, kan lav magnesium niveau forårsage hjerneprocesser forringes, hvilket resulterer i hukommelsestab og langsom kognitiv funktion. Elektrisk aktivitet giver også normal metabolisme og elimination funktioner, som forhindrer cellestrukturer forringes.

Alternativ Behandling Therapy

Brugen af ​​magnesium som en alternativ behandling for kræft i hjernen vises i arbejdet i Dr. Otto Warburg, der vandt to Nobelpriser for sin forskning på ilt terapi behandlinger. Ifølge European Journal of Clinical Nutrition, iltbehandling bruger gratis ilt materialer til at fjerne kræftceller og forstyrre celle produktion satser. Kræft celle produktionsprocesser udelukkende stole på glucose som et middel til energi, mens de fleste andre celler i kroppen hovedsagelig baseret på de ilt som energiproducerende materiale. Oxygenbehandling udsætter påvirkede celler for oxygen, som kan forstyrre aktiviteten i cellen og kan potentielt dræbe cellen helt. Magnesiumperoxid - en af ​​de anvendes til indgivelse af ilt terapi behandlinger materialer - gør brug af magnesium kan udvide permeabilitet cellemembranen, som gør det muligt ilt molekyler til at indtaste påvirkede celler. Som med mange alternative behandlingsmetoder, har iltbehandling ikke modtaget FDA godkendelse som en effektiv behandling af kræft.


        

Udgiv min kommentar