Fantacine.com

Homøopatisk Cure for Menières sygdom

Menières sygdom er en indre-øre lidelse, der kan påvirke ens hørelse kapacitet og balance. Der er ingen kur for Menières sygdom, men der er nogle ting, man kan gøre for at afhjælpe nogle af de symptomer, sænke forekomsten af ​​episoder og gøre det mere overskueligt at leve med.

Beskrivelse

Menières er en sygdom i det indre øre og fluidet i øregangene uden specifikt kendt årsag. Det er hverken fatal eller smitsom. Der er ingen kur for Menières, blot forebyggende foranstaltninger og behandling af symptomer.

Symptomer

Symptomer er episodisk og er ikke altid til stede. Menières syge oplever svimmelhed, problemer med balancen, svimmelhed, en følelse af tryk eller fylde i øret, kvalme, lejlighedsvis opkastning og ringen i øret. Betingelsen kan forekomme i det ene øre eller i begge. Normalt hvert angreb vil vare mellem 20 minutter til to timer.

triggers

Vær opmærksom på eventuelle udløsere, der kan bidrage til Menières episoder og undgå de situationer, hvis muligt. Disse udløser kan være subjektive og varierer voldsomt, men de kan omfatte fødevareallergi, menstruation, graviditet, vis visuel stimulation og ændringer i vejret. Tag et kig på din samlede kost. Hvis der er for meget salt, koffein, alkohol og rygning, kan det indirekte bidrager til overdreven væske i øret.

Retsmidler

Hvis du føler dig svimmel på grund af Menières sygdom, så sørg for at sidde eller ligge ned, og tage din tid at genoptage normale aktiviteter. Undgå pludselige bevægelser, kørsel, høje lyde og aktiviteter, der kræver, at du fokusere på noget, der bevæger sig, såsom at se tv eller læsning. Undgå overdreven stress og vedtage nogle afspændingsteknikker, der fungerer for dig. Du må ikke spise eller drikke noget under et angreb for at undgå kvalme og opkastning.

Vanddrivende piller kan hjælpe, hvis der er for meget væske oprustning forårsager en episode, selvom langvarig brug af diuretika ikke tilrådes. Visse medikamenter kan hjælpe med symptomatisk kvalme og svimmelhed i forbindelse med Menières sygdom.

Folk har forsøgt at tage gingko biloba, niacin kosttilskud, ingefær, bioflavonoider, lipoflavonoids, akupunktur, en vertigo-hæl behandling, kiropraktik justeringer, tryk puls enhed behandlinger, deep brain stimulation behandlinger og vestibulær rehabilitering terapi; andre vælger kirurgiske procedurer.


        

Udgiv min kommentar