Fantacine.com

Hvad er psykoneurotiske handicap?

Hvad er psykoneurotiske handicap?


Udtrykket "psykiatrisk handicap" henviser til en mental tilstand, der forstyrrer en persons evne til at leve et normalt liv. Nogle handicappede er så skræmmende, at det kan give den enkelte at ikke have en professionel eller sociale liv. Andre typer af handicap, men kan være håndterbar med hjælp fra fagfolk. Én sådan betingelse er psykoneurotiske handicap. Psykoneurotiske Handicap er en psykisk lidelse, der påvirker en lille del af befolkningen. Tilstanden er karakteriseret ved vanskeligheden ved at håndtere indre tanke kampe.

Definition

Psychoneurosis eller neurose, er en form for psykisk lidelse, der forårsager en person til at føle episoder af angst, depression, angst og ulykke. Teoretikere, herunder Sigmund Freud, hævder, at betingelsen er forårsaget af undertrykkelsen af ​​visse erindringer eller tanker. Følelsen af ​​angst danner fordi sindet forsøger at holde sådanne følelser fra overfladebehandling i bevidstheden. Andre hævder, at neurose er en følge af den manglende evne til at reagere på stress ordentligt. I stedet for at håndtere stress ved at forsøge at udføre opgaver på en rationel måde, den person bukker under for en overvældende følelse af angst.

effekter

Neurosis, trods dens symptomer, ikke nødvendigvis lamme en person. Det er unødvendigt at indlægge eller adskille en individuel lider af den tilstand. Dem, der lider af denne betingelse ikke mister overblikket over virkeligheden, i modsætning til andre forhold. Patienter kan lide af den manglende evne til at koncentrere sig eller kan finde det vanskeligt at socialisere; dog visse typer af behandling er til for at hjælpe dem med at håndtere handicap.

typer

Der er fem kendte typer af psychoneurosis: obsessiv-kompulsiv tilstand, somatoform lidelse, angst, depression og post-traumatisk belastningsreaktion. Hver type er defineret ved sin vigtigste symptom, men enkeltpersoner kan lide af mere end kategori.

Obsessiv-kompulsiv tilstand

Obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD) er en type af neurose, hvor en person obsesses løbet gentagne og uønskede tanker, der vil tvungent årsag ham til at udføre bestemte handlinger. Handlingen udføres i et forsøg på at slippe af med den tvangstanke. Adfærd kan omfatte konstant hånd vask, rengøring, organisering eller dør låsning at befri tanken om uncleanliness eller usikkerhed. Passivitet kan forårsage den person lider af alvorlig angst.

somatoform Disorder

Somatoforme lidelse er den fysiske manifestation af neurose. Lidelsen forårsager en person til at lide af fysiske symptomer, når under nød. Symptomerne omfatter rygsmerter, fordøjelsesbesvær, døvhed, lammelse eller blindhed. Somatoform opleves af 1 til 5 procent af verdens befolkning.

Angst lidelse

Angst Disorder er den vigtigste form for neurose, hvor en person lider af en intens følelse af skræk. Sygdommen viser sig i akutte angstanfald eller lange episoder med intens panik. De, der lider af angst kan også opleve overdreven sved, hjertebanken, rastløshed, søvnløshed, hovedpine og tab af appetit.

Depression

Neurotisk depression er forskellig fra den normale depression i at det ikke er alvorlig eller langvarig. Det er opfattelsen i forbindelse med andre symptomer på psychoneurosis. De, der lider af denne type betingelse vil opleve følelser af sorg, håbløshed, samlet pessimisme, træthed, sløvhed, søvnløshed og nedsat appetit.

Post traumatisk stress syndrom

Post-Traumatic Stress Disorder (PTSD) manifesterer sig i individer, der har lidt af en traumatisk begivenhed i deres liv. Sådanne erfaringer kan omfatte militære kamp, ​​naturkatastrofer, tortur eller kidnapning. Dem, der lider af PTSD kan opleve diffus angst, mareridt og skyld.

Samlet Behandling

Psykoneurotiske behandling vil variere alt efter den type psychoneurosis et individ lider af, men der er generelle behandlinger for tilstanden som helhed. Psykoanalysen er den mest udbredte form for behandling for psychoneurosis. Behandlingen indebærer at hjælpe den enkelte aftale med den egentlige årsag til hans tilstand gennem psykiatrisk behandling. Den enkelte bliver bekendt med de hans fortrængte tanker eller erindringer, og derfor begynder at istandsættelse sig til at reagere forskelligt. Brugen af ​​psykofarmaka er en anden form for behandling for at forsøge at hjælpe den enkelte øge deres selvværd og selvværd. Medicin vil typisk indbefatte angstdæmpende anti-depressivt og anti-psykotiske midler.


        

Udgiv min kommentar