Fantacine.com

Tegn og symptomer på Brain aneurismer & hjernetumorer

Hjernetumorer og hjerne aneurismer har ganske lignende symptomer og tegn, men ikke desto mindre er tydeligt forskellige. En hjernetumor for eksempel er forårsaget af cancer henviser en hjerne aneurisme typisk er forårsaget af skade på arterier i hjernen.

Sammensætning af en hjerne aneurisme

En hjerne aneurisme er en "udbuling" af en arterie i hjernen, der forstyrrer den normale blodgennemstrømning. Det anslås, at op til 1 ud 15 mennesker vil udvikle en hjerne aneurisme på et tidspunkt i deres liv.

Sammensætningen af ​​hjernetumor

En hjerne tumor består af kræftceller og hjernevæv.

Tegn og symptomer på hjernesvulst

Tegn og symptomer på en hjernetumor ikke endeligt indikere en, da de kan være tegn på en række betingelser. De kan omfatte hovedpine, kvalme eller opkastning, ændringer i tale, syn eller hørelse, problemer balancering eller gå, ændringer i humør, personlighed eller koncentration, hukommelse problemer, muskel spjæt eller trækninger, krampeanfald, følelsesløshed eller prikken i ekstremiteterne.

Tegn og symptomer på en bristet aneurisme

Den mest almindelige tegn på en bristet aneurisme er, at personen klager over den værste hovedpine af deres liv. De omfatter også kvalme, opkastning, stiv nakke eller nakkesmerter, sløret syn eller dobbeltsyn, smerter over og bag øjet, udvidede pupiller, lysfølsomhed, og tab af følelse.

Tegn og symptomer på en uopbrudte hjerne aneurisme

Ifølge brainaneurysm.com, kan patienterne ikke oplever symptomer. Omkring 40 procent af patienterne vil opleve perifere vision underskud, tænkning eller forarbejdning problemer, tale komplikationer, perceptuelle problemer, pludselige ændringer i adfærd, tab af balance og koordination, nedsat koncentration, korttidshukommelse besvær og træthed.


        

Udgiv min kommentar