Fantacine.com

Sådan bruges Akupressur Points for Sinus Relief

Sådan bruges Akupressur Points for Sinus Relief


Akupunktur er en kompleks teknik designet til folk, der søger behandling af smerter eller andre forhold, som sinus relief. Men du kan få lignende resultater selv med akupressur. Akupressur bruger de samme trykpunkter som akupunktur, men du lægge pres på de punkter selv, i stedet for at bruge nåle. Det centrale er at finde de rigtige punkter at lindre din sinus smerte.

Instruktioner

1 Find de forskellige sinus relief point på dit ansigt. Placer dine fingre på hver side af dine næsebor og pres. Det er et punkt til at lindre sinus pres. Du kan finde lignende relief gennem punkterne på siderne af broen af ​​næsen, eller i midten af ​​panden mellem dine øjenbryn.

2 Placer fingeren på den krølle på dit håndled, og skub dine fingre op din underarm smule. Dette punkt kan anvendes til at lindre forkølelsessymptomer og ondt i halsen, som kan ledsage sinus problemer.

3 Find det sted, hvor din pegefinger og din tommelfinger kommer sammen, som regel i "V" del af din håndflade. Glid fingeren ind i depression og pres. Dette punkt anvendes til behandling af sinus hovedpine og forkølelsessymptomer.

4 Massage en eller flere af disse point for tre til fem minutter, eller indtil du føler lindring. For de bedste resultater, massage disse punkter med spidsen af ​​din finger, din kno eller viskelæderet enden af ​​en blyant.

TIPS

  • Akupressur er ikke designet til at erstatte standard medicinske procedurer og behandlinger.
  • Hvis man for alvor kommer til skade, eller hvis dine symptomer vedvarer, søg lægehjælp.
  • Du bør heller ikke bruge akupressur, hvis du har en hjertesygdom, hvis du er gravid, eller hvis pointen er under en muldvarp, åreknuder, blå mærker eller andre brud på huden.
  • Du bør heller ikke bruge akupressur inden for 20 minutter badning, spise et stort måltid eller udøver.

        

Udgiv min kommentar