Fantacine.com

Kan du få Kræftbehandling Mens der i remission?

Der er to typer af kræft remission - delvise og komplette. I begge typer remission, har kræften responderede på behandlingen, men i delvis remission, cancerceller stadig eksisterer og kan kræve behandling.

To typer af kræft remission

En kræft remission, der er delvis, i henhold til American Cancer Society, er den periode, hvor en kræft reagerer positivt på behandlingen og under kontrol. I kræft remissioner, der anses for fuldstændig, alle symptomer og tegn på kræft forsvinde; en komplet remission kan vare år og kan i sidste ende blive betragtet som en kur.

Efter kemoterapi og strålebehandling

Hvis din kræft er blevet behandlet med kemoterapi og strålebehandling, og er deklareret i remission, men ikke i komplet remission, er det vigtigt at indse, du stadig har kræft, selv om der ikke er nogen symptomer og eksisterende tumorer har skrumpet. Desværre, kemoterapi og strålebehandling er sjældent i stand til at dræbe alle kræftceller.

Adjuverende kemoterapi

En type kemoterapi kaldes adjuverende kemoterapi kan gives, nogle gange i løbet partiel remission efter strålebehandling, for at forhindre resterende cancerceller i kroppen i at vokse og sprede sig. Ifølge chemotherapy.com hjemmeside, er disse omstrejfende celler ofte ikke detekteret i rutineundersøgelser, såsom CT-scanninger.

alternative behandlingsformer

De samme alternative behandlingsformer, der hjalp dig gennem kemoterapi og
stråling - akupunktur, biofeedback, afslapning teknikker, hypnose og yoga, for blot at nævne nogle få - bør videreføres, mens din kræft er i remission, ifølge Mayo Clinic hjemmeside.

Tid, Test og Remission

Ifølge tirgan.com, en kræftbehandling / second opinion hjemmeside, tid og test er kritiske faktorer i enhver kræft remission - jo længere remission varer, jo bedre er prognosen. Kræft remissioner skal derfor monitoreres regelmæssigt via prøver og eksamen ved en medicinsk onkolog.


        

Udgiv min kommentar