Fantacine.com

Sådan bruges bioidentical hormonbehandling

Sådan bruges bioidentical hormonbehandling


Bioidentical hormonbehandling er et alternativ til den traditionelle hormonbehandling, der anvendes til at tilvejebringe menopause symptom relief. Bioidenticals er produkter, der består af hormoner, der er kemisk identiske med dem kroppen producerer. En kvinde, der bruger bioidentical hormonbehandling, vil modtage en blanding af bioidenticals skabt specielt til at løse sine individuelle hormonelle behov. Tilhængere af bioidenticals siger, at de er en mere sikker metode til overgangsalderen symptomlindring. Food and Drug Administration (FDA) har ikke helt støttet brugen af ​​bioidenticals og har ikke godkendt mange af disse produkter. Imidlertid er FDA sammen med mange i den medicinske samfund tilbyder nogle anbefalinger til kvinder, der beslutter at bruge bioidentical hormonbehandling.

Instruktioner

1 Vælg bioidenticals der opfylder regering forordninger. Der er et par bioidenticals har godkendelsen af ​​FDA. Dette vil bidrage til at sikre, at de produkter, du bruger, er sikre. Bioidentical progesteron og østrogen, der er tilgængelige i håndkøb er for risikabelt, fordi de ikke kan opfylde standard retningslinjer for sikkerhed.

2 Undgå at bruge hormon test for at fastlægge doseringen. En kvindes hormonniveau er under konstant forandring, og bør ikke være grundlag for at bestemme styrken af ​​bioidenticals for overgangsalderen hormonbehandling.

3 Start ved at tage den lavest mulige dosis for en meget begrænset mængde tid. En kvinde skal bruge bioidenticals lige længe nok til at få tilstrækkelig hjælp overgangsalderen symptom. Formålet med overgangsalderen hormonbehandling er at behandle hedeture eller vaginal tørhed.

4 Tag bioidentical progesteron som en pille for at få den rigtige dosis. Progesteron cremer og geler kan ikke anbefales, da der ikke er nogen mulighed for at vide, hvis kroppen er at absorbere tilstrækkelige mængder af hormonet. Progesteron beskytter kvinder fra edometrial kræft, der er en risiko forbundet med at tage østrogen.

5 Undgå at bruge sammensatte bio-identicals. De er ikke blevet godkendt af FDA, og kan variere i styrke, hvilket betyder en patient kan ikke være at få tilstrækkelige doser.

TIPS

  • Bioidenticals der har godkendelse af FDA er kun tilgængelige ved recept.
  • Bio-identicals bærer samme sundhedsrisici som traditionel overgangsalderen hormonbehandling. Dette omfatter en øget risiko for hjertesygdomme og brystkræft.

        

Udgiv min kommentar