Fantacine.com

Terapi for Leg Calf Perthes sygdom

Calvé-Legg-Perthes sygdom er en sjælden tilstand, der påvirker hofter børn, og er også omtalt som schemic nekrose i hoften, osteochondritis, Avaskulær af lårbenshovedet, og Coxa plana. Det er karakteriseret ved forekomsten af ​​knogle død i lårbenshovedet, eller hofte bold, som kan forårsage halten i de ramte børn samt smerter. Ifølge National Osteonekrose Foundation, Calvé-Legg-Perthes sygdom rammer cirka en ud af hver 1.200 børn, og omkring fem procent af de ramte har den betingelse i begge hofter.

kirurgiske behandlingsformer

Der er en række ikke-kirurgiske terapier tilgængelige til behandling Calvé-Legg-Perthes sygdom. Ifølge MayoClinic.com, fysisk terapi er en af ​​de vigtigste. Under fysisk terapi, patienter udføre forskellige udvalg-af bevægelse øvelser, der hjælper med at forbedre fælles mobilitet og hjælpe med at forhindre fremtidige fælles problemer. Ifølge NONF.org er krykker ofte givet til de syge af Calvé-Legg-Perthes sygdom til at holde vægten væk fra deres hofter, og afstøbninger og seler kan også være nødvendigt for ekstra støtte og til at hjælpe med at forbedre motoriske færdigheder. MayoClinic.com anbefaler også, at børn, der lider af sygdommen, bør tage over-the-counter smertestillende og anti-inflammatoriske medicin såsom ibuprofen til at reducere fælles ubehag. Men altid være særlig opmærksom på dosering (du ikke ønsker at give et barn for meget), og aldrig give et barn aspirin (som det potentielt kan producere negative bivirkninger).

Kirurgiske terapier

De to mest almindelige kirurgiske behandlinger til behandling Legg-Kalve-Perthes sygdom er tenotomy og osteotomi. Ifølge NONF.org, en tenotomy er en procedure designet til at frigive halten-induceret forkrøblede (eller spildt væk) muskler. Når kirurgen frigiver musklerne, er en støbt sat på barnet i ca. seks til otte uger. I løbet af denne tid, vil de behandlede muskler forhåbentlig regenerere og nå en mere normal og naturlig længde. Osteotomi er en generel betegnelse, der beskriver ethvert kirurgisk procedure, der omfatter opskæring og repositionering af knogle. Ofte gange i Calvé-Legg-Perthes sygdom, den kugle, der passer ind i et barns hofteskålen (eller lårbenshovedet) blødgør og kan glide ud, kræver en femoral varus osteotomi. Målet med denne operation er at lede bolden tilbage i stikkontakten, og måske eller måske ikke kræve bold, der skal roteres. I nogle tilfælde kan en osteotomi skal udføres direkte over hofteskålen. I denne procedure, er soklen selv (i modsætning til bolden) flyttet ind i en bedre position, og kan hjælpe med at forhindre bolden i at blive deformeret og glider ud af sted. Ifølge hjemmesiden NONF.org, kan bolden også skal omstruktureres, og i ekstreme tilfælde, udskiftes. Dette sker gennem en kirurgisk procedure kaldet artroplastik.


        

Udgiv min kommentar