Fantacine.com

Er Niacin Årsag Extreme Joint & muskelsmerter?

Niacin er også kendt som vitamin B3. Det er et vitamin, som kroppen at omdanne kulhydrater til energi. Det er ofte bruges til at hæve gode kolesterol niveauer. Niacin findes i de fleste daglige vitaminer. De fleste bivirkninger er milde og toksicitet er sjældne, men kan forekomme. Fælles og muskelsmerter er rapporteret.

Betydning

Niacin er vigtigt for at holde nervesystemet fungerer korrekt og for en kroppens fordøjelse. Det fremmer også en sund øjne, hud, hår og negle.

Overvejelser

Niacin har vist sig at arbejde på cholesterolniveauer. har være meget opmærksom på at sænke det dårlige kolesterol (LDL), men lidt har fokuseret på at hæve gode (HDL), som niacin gør.

Advarsel

Den mest fremherskende bivirkning af at tage for meget niacin er rødmen i huden. Doser på 75 mg eller mere kan dilatere blodkarret og forårsage midlertidig rødmen af ​​huden, kløe og / eller udslæt i nogle mennesker, som normalt strækker sig 20 til 30 minutter.

Uheldige bivirkninger

Nogle negative bivirkninger ved at tage for meget niacin omfatter en dårlig mave, diarré, oppustethed, gas og et pludseligt fald i blodtrykket. Niacin tærskler varierer og nogle mennesker kan tåle højere niveauer end andre.

Sjældne bivirkninger

Sjældne bivirkninger af niacin omfatter smerter i muskler og led, skællende hud, overdreven pigmentering, sløret syn, mavesår, leverproblemer og gulsot. Overdosering af niacin er ikke dødelig, men symptomerne kan være ubehageligt.

Fælles og muskelsmerter

Selvom det ikke er hyppig eller fælles led- og muskelsmerter er blevet rapporteret af person, der tager niacin. Ligeledes kan forekomme hævelse, ømhed og muskelsvaghed. Disse symptomer er blevet associeret med niacinamid (anvendes til behandling af niacin mangel).


        

Udgiv min kommentar