Fantacine.com

Hvordan virker acid reflux forårsage astma?

Forståelse af Forbindelse mellem astma og Acid Refluks

Det anslås tre fjerdedele af mennesker diagnosticeret med astma lider også af syre refluks, hvilket har ført til en betydelig forskning i forholdet mellem de to betingelser. Selv om nogle eksperter har teoretiseret, at hoste i forbindelse med astma forårsager sur refluks ved at irritere brystet, mange eksperter mener, at syre refluks faktisk kunne være ansvarlig for at udløse astmaanfald. Andre mener, de to tilstande kan interagere med hver lidelse udløser den anden.

Betændelse i luftvejene

Astma er en alvorlig sygdom, der forårsager luftvejene til at blive betændt og opsvulmet, hvilket fører til en stigning i slim generation, hoste, åndenød og endda død. Mens den præcise årsag til astma ikke er kendt, genetik synes at spille en stor rolle i udviklingen af ​​tilstanden.

Lempelse af lavere esophageal sphincter

Acid reflux er forårsaget af mave syrer sikkerhedskopiere i spiserøret på grund af relaksation af den nedre esophageal sphincter, eller LES, hvilket resulterer i halsbrand, ondt i halsen, og hæshed. Nogle mennesker med ingen historie syre refluks har været kendt for at udvikle tilstanden efter behandlingsstart med astma medicin.

Utætte mave syrer

Når syre lækager fra den nederste spiserøret i mennesker med sure opstød, bliver de nerver, der løber langs halsen og i brystet stimuleres. Dette resulterer i bronkial konstriktion, hvæsen og vejrtrækningsbesvær. Den irritation forårsaget af lækkende syre producerer et astmaanfald i visse enkeltpersoner og kan forværre en allerede eksisterende astmatisk tilstand i andre.

Trykændringer i brystet

Når lungerne er blevet irriteret, og astmasymptomer har udviklet, øger trykket inde i brystkassen. Det øgede pres tvinger yderligere mave syrer til at flytte tilbage op i spiserøret, hvilket resulterer i et angreb af syre refluks. Igen kan den lækkende syre udløse yderligere respiratoriske symptomer. Undersøgelser har vist, at astmasymptomer øges, når syre injiceres i spiserøret af astmatikere. Dette beviser understøtter teorien om, at syre refluks forårsager astma.

Behandling Side Effects

Beviser antyder også, at nogle astma medicin, der bruges til at spile luftvejene under et astmaanfald også kan øge syre refluks og fastholder den cyklus af symptomer. Disse medikamenter kan signifikant slappe lavere esophageal sphincter, forårsager syre til at lække fra spiserøret og udløse et angreb. Derfor behandling af astma, uanset om de skyldes syre refluks eller anther faktor, kan forværre sure opstød og bundfald en ekstra astmaanfald.


        

Udgiv min kommentar