Fantacine.com

kyanite Healing

Kyanite er en lang, takkede sten, der primært forekommer i forskellige nuancer af blå, men kan også findes som sort, grå eller grøn. I krystal healing lore og praksis, er kyanite kendt for sin kraftfulde helbredende energier, som hver farve har specifikke egenskaber, der gør det en effektiv healer for særlige aspekter af fysiske, psykiske og åndelige selv.

Blå Kyanite

Den mest tilgængelige form for kyanite er blå kyanite. Ifølge HealingCrystals.com er blå kyanite primært bruges til at hjælpe med meditation og kommunikation. Det er forbundet med den femte chakra, som er beliggende i halsen. At bruge blå kyanit for helbredelse, først rense sten med en opløsning af havsalt og kildevand. Når renset, finde et roligt og sikkert sted, hvor du kan fokusere din energi på kyanite mens du holder den i hænderne. Fordi blå kyanite hjælper med meditation og kommunikation, bør du ikke finde det vanskeligt at indgyde stenen med dine intentioner. Fokuser på din vejrtrækning og slappe af, men også koncentrere sig om de områder af dit liv, du ønsker at blive forbedret ved den blå kyanite.

Black Kyanite

Ifølge CharmsofLight.com er sort kyanite forbundet med basen chakra, eller første chakra. Denne energi center er beliggende på den nederste del af rygsøjlen og er forbundet til kropslighed og kropslig velvære. Af denne grund, åndelige healere bruge sort kyanite at mindske sværhedsgraden af ​​generelle fysiske lidelser. Metoden til at bruge sort kyanite ligner det for blå kyanite. Men du kan også ligge ned i et roligt og sikkert sted, og placer stenen (eller sten) på den del af kroppen, der er skrantende. Mens vejrtrækning støt med lukkede øjne, visualisere helbredende energi, der strømmer fra stenen ind i din krop. Forestil dig den frihed og følelse af helhed, du vil føle, når din lidelse er helet. Øv dette dagligt i femten til tyve minutter. Hvis du bruger sort kyanite smykker, så prøv at bære det nær det sted, hvor du har brug for healing.

Grøn Kyanite

Ifølge CharmsofLight.com er grøn kyanite forbundet med hjertet chakra. Dette chakra er placeret i brystet og er forbundet med følelser af selvværd og evnen til at elske. Af denne grund, hvis du føler sønderknust eller undertrykte, er det nyttigt at meditere med grøn kyanite. Også, fordi grøn kyanite kan bæres som et vedhæng på en halskæde, det kan bruges som en blid healer hele din dag.


        

Udgiv min kommentar