Fantacine.com

Efteruddannelse for prænatal massage terapeuter

Sundhedspleje udbydere omfavne kunsten karrosseri for gravide kvinder. Certificerede prænatal massage terapeuter kan hjælpe slappe patienter, lindre angst, adresse hævelse og fælles graviditet gener såsom rygsmerter samt forbedre arbejds- og spædbarn sundhed. Men prænatal massage adskiller sig væsentligt fra traditionel massage. Fortsat uddannelse er den bedste måde for terapeuter at sikre sikkerheden for deres kunder og give up-to-date massage fordele for gravide kvinder.

Skills

De fleste faciliteter, der tilbyder prænatal massage kurser for fortsat uddannelse sted vægt på magten positioner, teknikker og metoder til at tage med gravide klienter. Andre instrumentale lektioner omfatter at give fuld kropsmassage for gravide kvinder og følelsesmæssige forandringer, der sker hos gravide kvinder. Massage kan bruges til at hjælpe med smerter under fødslen. Behandlere, der arbejder med gravide kvinder skal være opmærksomme på de følelsesmæssige ændringer, som kvinder gennemgår under graviditeten og har brug for at vise både respekt og forsigtighed når De massage. Ømhed og ømme punkter vil sandsynligvis være til stede, især hos kvinder i den senere del af deres graviditet.

Certificering

Alle massører skal have licens i henhold til statslige standarder. Selv om disse retningslinjer varierer fra stat til stat, de fleste kræver mindst 500 timers uddannelse og certificering gennem et akkrediteret program. Der er ingen lov, der kræver massører at opsøge særlig licens til at praktisere på gravide kvinder. Det anbefales dog, at hver praktiserende læge, der har planer om at se gravide klienter har en form for uddannelse.
Prænatal massage certificering, et certifikat, der kan opnås efter afslutning af en fortsat uddannelse kursus i prænatal massage på en godkendt skole, er et aktiv for enhver praktiserende læge ønsker at specialisere sig i dette område. En kvinde søger ud denne form for terapi vil føle sig bedre at kende hendes massør er blevet certificeret til at udføre prænatal massage.

Fortsat Uddannelse

Alle licenserede massører er forpligtet til at forny deres licenser hvert fjerde år. Der er to måder at opnå dette: Enten generobre staten eksamen eller opsøge fortsat uddannelse og logge på 200 timers massage i den 4-årige periode.
Terapeuter skal udføre 50 timers fortsat uddannelse hvert 4. år til at udnytte fortsat uddannelse som en metode til fornyelse af licensen. Prænatal massage klasser og kurser giver en glimrende mulighed for terapeuter at få prænatal færdigheder og fortsætte deres uddannelse er nødvendig for licens- og forsikring formål. De fleste prænatal certificering kurser tilbyder 16 til 18 kredit timer eller 2 til 3 kredit timer pr klasse. Praktiserende søger specialiseret uddannelse kan få så mange som 32 kredit timer til at bruge mod deres fortsatte uddannelse gennem spædbarn og moderskab massage kurser designet til at tilbyde mere dybdegående uddannelse. Disse klasser er mere dybdegående og har en større fokus for massage, fordi smertebehandling hjælpemidler under fødslen samt rolle massage i postpartum stadier af graviditeten. Nogle klasser kan findes online såvel som gennem forskellige massage skoler.

Priser og Behandling

Klasser for prænatal massage fortsatte uddannelser varierer. De fleste ligge mellem $ 100 til $ 600 og kan udfyldes enten på et seminar, der varer et par dage, i et klasseværelse, som kan strække sig over 6 til 8 uger, eller hjemme, er gennemført på den studerendes tempo. Det anbefales stærkt at indsende kursus certificering for efteruddannelse, så snart kurset er afsluttet for at sikre korrekt kredit.

Ressourcer

Skoler og massage programmer er akkrediteret gennem Kommissionen om Massageterapi Akkreditering, COMTA. COMTA har en omfattende liste over akkrediterede programmer opført af staten. Hjemmesiden tilbyder også flere formularer og dokumenter til at bistå med fortsat uddannelse, CE, kredit. De definerer vilkår og tilbyde retningslinjer for at finde CE muligheder. COMTA tilbyder også oplysninger om finansiel støtte til forskellige programmer under gratis program for Federal Student Aid, fafsa og links til nyttige steder såsom Federation of State Massageterapi Board, staten licenser undersøgelse.


        

Udgiv min kommentar