Fantacine.com

Hvordan til lov ved et AA-møde

Hvordan til lov ved et AA-møde


Walking i et møde i Anonyme Alkoholikere kan være skræmmende. Alle dine mestringsstrategier, herunder at god stiv drink, er blevet skrællet væk. Som med enhver gruppe, AA har en protokol vedrørende adfærd. Møder rundt om i verden følger stort set de samme formater og bærer samme forventninger til medlemmer og gæster.

Instruktioner

1 Se efter kaffekande eller litteratur bord. Fastsættelse dig selv en kop kaffe eller bladre gennem pamfletter vil give dig noget at gøre, mens du vurdere situationen.

2 Gør øjenkontakt eller smile og sige goddag til en person på kaffekanden. AA-medlemmer er uddannet til at spotte nye og forhåbentlig nogen vil tilbyde et håndtryk og en introduktion.

3 Find og tage plads. Mens komfort er ikke højt på listen, når du er ny til møder, forsøger at sidde, hvor du kan se de fleste af de mennesker i lokalet. I store rum, er det ofte bedst at sidde nær fronten, hvor du vil høre formanden træffe vigtige meddelelser.

4 Hvis du er en kvinde, sætte din pung på bagsiden af din stol eller på gulvet. Holde den i dit skød er en defensiv kropssprog bevægelser og kan holde folk fra at nærme dig.

5 Løft din hånd, når formanden beder om nytilkomne at præsentere sig selv. Sig: "Mit navn er ____, og jeg er alkoholiker." Denne identitet erklæring er universel og siger det hele. Må ikke uddybe din situation eller dine følelser på dette tidspunkt.

6 Se, hvordan mødet skrider frem. Nogle møder kræver medlemmer til at hæve deres hånd før du taler, mens andre møder, folk bare hoppe ind og begynde at tale, altid at indføre sig selv som alkoholikere før at sige noget andet.

7 Overhold korrekt etikette. Sluk din mobiltelefon eller sætte det på vibrere hvis necessary.D o ikke afbryde mens nogen taler. Må ikke tale med din nabo, mens nogen taler til gruppen. Brug ikke dit efternavn eller navnene på andre, når du taler under mødet.

8 Rise med gruppen i slutningen af mødet. Hold hænderne i cirklen og gentag bønnen, som de ender mødet. Hvis du ikke er fortrolig med bøn, det er helt i orden at stå stille i kredsen.

TIPS

  • Medbring en sodavand eller flaske vand, hvis du ikke drikker kaffe for at holde dine hænder besat.
  • Gå på toilettet før AA-møde.

        

Udgiv min kommentar