Fantacine.com

Hærder til mave Gas

Mave gas er for det meste fremstillet af tyktarmen som et biprodukt af fordøjelsen eller sluge luft. Det påvirker næsten alle, og kan ofte være pinligt og ukontrollabel. Men der er masser af løsninger, der kan hjælpe ubehaget herunder naturmedicin, over-the-counter produkter, og blot ved at overvåge de typer af fødevarer, der forbruges.

naturlægemidler

Naturlægemidler er en fantastisk løsning, når det kommer til at lette gas. Pebermynte, kanel og ingefær olier fungerer godt, da de hjælper slappe mave muskler. To dråber koncentreret olie i et glas vand eller direkte på tungen fungerer godt. Ellers kan pebermynte, ingefær og kamille (også et muskelafslappende middel) te brygges med varmt vand.

Over-the-counter retsmidler

Der er mange praktiske gas reduktionsgear købes, der er billige og let tilgængelige. De fleste af disse produkter er nu tilgængelige i håndkøb. Brand name produkter som Tums, Beano, Gas-X, mylanta og Maalox alle arbejde for at hjælpe med at reducere gas. De fleste af produkterne indeholder en ingrediens kaldet simethicon, som er et anti-skummiddel. Desuden kan visse produkter som Lactaid, som hjælper med reduktion gas til laktose intolerante individer, indeholder enzymer til at hjælpe fordøje laktose sukker lettere.

Mad Awareness

Det vigtigste er, gas primært forårsaget af de indtagne. Stærkt fiberholdige fødevarer har tendens til at producere mere gas da fiber er en vanskelig stof at fordøje. Fødevarer som korsblomstrede grøntsager (broccoli, blomkål, kål), fiberrige korn, frugter såsom æbler og pærer, og bønner alle indeholder store mængder af fiber. Og selvom fiber er vigtigt for en sund kost, personer, der ikke normalt indtager store doser af fiber bør gøre det gradvist, indtil tarmkanalen kan rumme fordøjelsesprocessen. Kulsyreholdige drikkevarer og enhver proces, der involverer sluge mere luft end normalt, ligesom spise for hurtigt, kan også forårsage gas.

Desuden kan nogle personer opleve, at komponenter som kunstige sødemidler, koffein og alkohol forårsage ubehag og usædvanlige mængder af gasproduktion. Derfor, hvis dette er et problem, bør undgås disse poster.


        

Udgiv min kommentar