Fantacine.com

Hvordan at være en Soul Food Vegetarisk

Hvordan at være en Soul Food Vegetarisk


Efter 23 år med at spise soul food og kød er obligatorisk i måltider, det var svært at finde vegetariske muligheder for at opfylde disse cravings. Men med hjælp af et par frosne fødevarer mærker, kogebøger og restauranter kan du fremtrylle nogle sjælfuld veggie fyldt køkken.

Instruktioner

1 Besøg which restauranter Soul Food Vegetar ligesom Soul Vegetarisk Øst 205 E. 7th Street i Chicago. Ingen af ​​deres mad er lavet med animalske produkter. Den anden måde, jeg blev overbevist om om god vegetarisk mad skulle en vegansk restaurant kaldet Alice & Friends på 5812 N. Broadway i Chicago. Noodles & Company giver vegetarer mulighed for at vælge tofu i stedet for kød, og jeg gerne især hvede fettuccini. Men at gå til restauranter bliver dyrt, så jeg købte også to store kogebøger kaldes, "The Ethnic Vegetarisk" af Angela Shelf Medearis og "The Tofu Cookbook" af Leah Leneman.

2 Find erstatninger for smag. For dem, der er fortrolig med soul food, er det fyldt med kød smag, krydderier, smør og svinefedt. Selvom soul food er tilbøjelige til at tilstoppe dit fordøjelsessystem og kan føre til hjerte problemer, er soul food ikke at være usundt heller ikke nødt til at have kød i det at smage lige så lækker. Fordi kedelig og soul food aldrig bør anvendes i den samme sætning, vil følgende krydderier regelmæssigt bruges til at lave mad:

Cajun krydderier
Hvidløgs pulver
greens krydderier
Sort peber
Citron peber
rød peber
Bedstemor Maud sydlige krydderier
Imitation bacon bits
Chun s Søde n 'Sour sauce
Margarine (prøv Shedd s Spread Country Crock Calcium & Vitaminer, som har 50% mindre fedt og kalorier end smør, 10% Vitamin A, 10% Calcium, 15% D-vitamin, og 10% E-vitamin)

3 Den bedste måde at holde smagen i grøntsager, der er mere populære (i soul food) med kød er med margarine og forskellige typer af krydderier. Du har ikke haft en god kogt æg sandwich, indtil du har haft en skiver kogt æg sandwich mellem to stykker toast og en lys spredning af margarine med gul peber. vegetarer er naturligvis tilbøjelige til at spise populære måltider ligesom veggie burgere, salat og tofu, men der er masser flere valgmuligheder. Hvis du ikke er den type person, der nyder madlavning, frosne fødevarer midtergangen og producere midtergangen i købmandsforretninger kan være din bedste ven. Her er nogle gode snack og vigtigste måltid mærker jeg stærkt anbefale.

sandwiches:
Fried bologna sandwich: LightLife Smart Deli gør store bologna sandwich uden uden fedt, kolesterol, nitrit, MSG

Andre veggie kød, der gør store sandwich: LightLife Smart Deli s bagt veggie skinke og kalkun

Hovedretter:
For chili, prøv Amy køkken s Chili & Cornbread Whole Meal
For Salisbury bøf, prøv Amy køkken s Country Dinner Whole Meal (også kartoffelmos, grønne bønner, og æblecrumble)
Amys Kitchen s Veggie Loaf Whole Meal (også kartoffelmos, ærter og majs)
For greens og bønner, prøv Amy køkken sydlige Meal (også cornbread og søde kartofler)
For hakket oksekød i spaghetti eller tacos, bruge Morningstar Farms Meal Forretter Grillers opskrift smuldrer ; Smart Ground Taco & Burrito; eller Smart Ground Original

Morgenmad fødevarer:
Morningstar Farms Meal Forretter Pølse Style Opskrift smuldrer
Morningstar Farms morgenmad Starters Classic Scramble
LightLife Smart Bacon

Oksekød:
Morningstar Farms Meal Forretter Steak Strips
Morningstar Farms Cheddar Burger
Morningstar Farms Grillers Original
Morningstar Farms Philly Cheese Steak Burgers

Kylling:
For vegetarisk kylling, prøv Quorn s Naked Chicken Cutlets
Morningstar Farms Meal Forretter Chik'n Strips

Svinekød:
Morningstar Farms Amerikas Original Veggie Dog links
Morningstar Farms Veggie Corn Dogs

4 Tofu er en erhvervet smag, men det har sine frynsegoder. Tofu har en tendens til at tage på smagen af ​​hvad krydderier du bruger, og opsuger den ret i. Hvis du er på udkig efter en hårdere konsistens (tror kylling), altid bruge fast eller ekstra fast tofu. Hvis du kan lide en blødere konsistens (tror æg), kan bløde tofu være et bedre valg. Tofu kan bages, stegt, kogt og grillet ligesom alle andre kød.

5 Hvis du ønsker at starte små, sikre snacks er PORCELÆNSKRONER ristede grøntsager og tre ost frosne snacks. Denne måde, får du brugte til at spise grøntsager med krydderier allerede i dem. I første omgang, kan du lyst til grøntsager er en side element og ikke beregnet til at være den fuld kursus måltid. Men over tid, vil grøntsager være udfylde nok og emner som dette vil ophøre med at være snacks og blive en hovedret.

TIPS

  • Prøv at spise så sundt som muligt ved at prøve følgende elementer samt: Vitamin B12 --- sojamælk (SILK @ er bedst) og forskellige korn vitamin D --- margarine Calcium --- tofu, broccoli, frø, nødder , grønkål, bok choy, bælgfrugter (ærter og bønner), greens, calcium-berigede korn produkter, og kalk-forarbejdede tortillas Strygejern --- bælgfrugter, tofu, grønne bladgrøntsager, tørrede frugter, hele korn, og jern berigede korn og husholdningsmaskiner , især hele hvede (absorption forbedres ved C-vitamin, der findes i citrusfrugter og juice, tomater, jordbær, broccoli, peberfrugter, mørkegrønne bladgrøntsager, og kartofler med skind) zink --- fuldkorn (især kim og klid ), hel-hvede brød, bælgfrugter, nødder og tofu Antioxidanter --- SunSweet tørret frugt (Chokolade Plum Slik er en favorit)
  • Soul Vegetarisk Øst og Alice & Friends begge tjener fødevarer, der har peanuts. Hvis du er allergisk over for nødder, spørge servitrice eller lave mad om, hvordan din mad tilberedes før du spiser den. Også nogle af de nævnte fødevarer indeholder mejeriprodukter, så de er ideelle til en person, der ønsker at være vegetar, ikke en veganer. Men der er veganske poster.

        

Udgiv min kommentar