Fantacine.com

Hvordan til at tabe med sunde fødevarer og uden piller

Hvordan til at tabe med sunde fødevarer og uden piller


Hvis du forsøger at tabe sig, er der ingen grund til at ty til dyre kost piller, der gør løfter om hurtigt vægttab. At tabe sig naturligt, bør du indarbejde en regelmæssig motion rutine ind i din livsstil, og du bør gøre sunde fødevarer valg. Spise usunde fødevarer såsom pommes frites, hamburgere, kager og kager vil kun føre til vægtøgning. Læring hvilke fødevarer at spise, og hvordan man kan erstatte usunde fødevarer med sunde fødevarer er en god måde at begynde at spise sundere og fremme vægttab.

Instruktioner

1 Reducer dit kalorieindtag med 500 til 1000 kalorier dagligt i et vægttab på en til to lbs. Per uge. Dette er en sund måde at tabe sig og holde det ud.

2 Hold dit blodsukker stabilt og holde dit stofskifte aktiv ved at spise et lille måltid hver tredje time i løbet af dagen. Til formål at spise op til fem eller seks måltider dagligt.

3 Undgå at skære kulhydrater helt, fordi de giver dig energi hele dagen. Vælg gode kulhydrater, som fordøje langsomt over dårlige kulhydrater, fordøje hurtigt og efterlader dig sulten igen hurtigt. Kig efter hele korn, fiber-rige produkter. Erstat hvidt brød med hele hvede brød; spise brune ris over hvide ris og hele hvede pasta i raffineret pasta.

4 Tilføj mere farve til din kost ved at tilføje en række forskellige grøntsager og frugter, som fremmer vægttab og sund fordøjelse, fordi de generelt er lav i kalorier, høj i vand og høj i fiber.

5 Undgå transfedtsyrer, ofte findes i cookies og kager, og begrænse mættet fedt, der kommer fra animalske kilder. Læs produkt etiketter og se efter umættede "hjerte-sunde" fedtstoffer som olivenolie, avocado, og rå nødder.

6 Sæt fede kød, såsom svinekød, med magert protein som kylling, fisk og kalkun. Drik et lavt kalorieindhold protein shake, hvis du ikke er en stor kød Æderen, fordi protein gør du føler dig fuld og der er behov for at opbygge muskelvæv.

7 Spis mindre end 1.500 mg natrium dagligt, som anbefalet af American Heart Association, at undgå væskeophobning og oppustethed, som kan skjule ethvert vægttab fremskridt, du har gjort.

8 Tag en daglig multi-vitamin for at sikre, at din krop er at få alle de vitaminer og mineraler, den har brug for at fungere ordentligt.

9 Drik vand i stedet for kalorie-laden alkohol, sodavand og sukkerholdige drikkevarer. Ifølge Clemson University, raske voksne har brug for mellem otte til 12 glas vand for at holde kroppen hydreret, fremmer fordøjelse og til at skylle ud toksiner.


        

Udgiv min kommentar