Fantacine.com

Sådan Spot tidlige advarselstegn på et slagtilfælde

Tidlige advarsler tegn på et slagtilfælde, hvis den er anerkendt, kan redde en persons liv eller forhindre livslang handicap opstår.

Et slagtilfælde opstår på grund af tilstopning eller sprængning af en arterie til hjernen forårsager hjerneskade og de resulterende slagtilfælde symptomer.

De fleste mennesker ved ikke engang, hvad slagtilfælde symptomer er. Bliv fortrolig med disse symptomer, og hvis du har mistanke om et slagtilfælde kan komme i kontakt omgående læge.

Instruktioner

1 Vær opmærksom på ændringer i energipriserne NIVEAU.

Eventuelle drastiske ændringer i en persons energi niveau, bør være grund til bekymring. Da hjertesygdomme og slagtilfælde er relateret, kan et hjerte, der ikke fungerer på fuld styrke være et slagtilfælde symptom. En af de tidligste slagtilfælde symptomer er svaghed eller træthed.

2 Vær opmærksom på SENSORISKE ÆNDRINGER.

På de tidlige stadier af et slagtilfælde sanser kan have problemer med at registrere normale data. Vision kan være sløret, kan svimmelhed forekomme. Hvis disse slagtilfælde symptomer ske, se din læge straks.

3 LYT TIL sløret tale.

En af de fortælle fortælling slagtilfælde symptomer er begyndelsen af ​​sløret tale. Prøv at læse en kort passage højt eller recitere velkendte mønstre i tale. Hvis der er nogen tilsløring, kunne det være en tidlig sæt af slagtilfælde symptomer.

4 Vær opmærksom på en ensidig slagtilfælde symptomer.

Da et slagtilfælde ofte vil påvirke den ene side af hjernen mere end en anden, kan en ensidig sæt af slagtilfælde symptomer opstår. Det ene øje låg kan hænge, ​​en arm kan blive vanskeligt at bruge, kan et ben bliver slap, kan den ene side af munden begynder at synke. Hvis nogle af disse sker, ringe 911 og få hjælp med det samme. Enhver forsinkelse kunne have livslang konsekvenser.

Se flere tips nedenfor på tidlige advarsler tegn på et slagtilfælde.

TIPS

  • Slagtilfælde symptomer kan være tegn på andre betingelser. Den bedste chance er at være opmærksom på væsentlige ændringer i den måde, din krop fungerer og se en læge. Gå ikke i panik, bare roligt komme til din læge.
  • Hvis en person oplever disse symptomer få dem hjælp med det samme, men prøv at holde deres vejrtrækning og følelsesmæssige tilstand ro for at reducere blodtrykket.
  • Hvis du har forhøjet blodtryk eller højt kolesteroltal, du er i høj risiko for slagtilfælde symptomer. Være i regelmæssig kommunikation med din læge.

        

Udgiv min kommentar