Fantacine.com

Naturlige helbredelsesmetoder for Shingles Virus

Den helvedesild virus er forårsaget af den samme virus, der bærer skoldkopper, varicella-zoster virus. Det menes, at 90 procent af mennesker, der får skoldkopper er i risiko for at få helvedesild. Helvedesild forekommer oftest hos personer over 50 år gamle og kommer i form af en blister-lignende udslæt på maven eller indersiden af ​​munden normalt. Selv om der ikke er nogen absolut kur mod helvedesild, der er måder at afbøde eller forkorte længden af ​​symptomerne.

Instruktioner

Afkort og standse en Shingles Episode

1 Til dato en af de mest succesfulde for at afkorte en episode af helvedesild har været at anvende en æterisk olie topisk på det angrebne område. Disse olier omfatter: bergamot, eukalyptus, geranium, calophyllum eller citronolie. Tag et par dråber af en af ​​disse koncentrerede olier og bland det med et luftfartsselskab olie ligesom peanut, oliven eller mandelolie. Påfør olie direkte til udslæt, så snart udbrud. Læsionerne skal tørre op og forsvinder inden for tre til fem dage.

2 Capsaicin creme har vist sig at lindre smerter hos personer med helvedesild. Capsaicin i et element findes i rød peber familien, og det forsinker naturligt transmissionen af ​​smerte impulser til hjernen, så smerten er mindsket betydeligt. Capsaicin kan findes som et aktuelt fløde i Zostrix. Det kan findes i håndkøb og ikke modvirke med andre medikamenter eller narkotika.

3 Helvedesild sker oftest, når en persons immunforsvar er svækket af stress, en kold eller andre faktorer. Boost dit immunforsvar ved at øge din vitamin C til 8.000 mg dagligt.

4 Hvidløg er en overlegen immunsystem bygherre - enten rå eller i tabletform. Tag det dagligt.

5 Spis masser af rå frugt og grøntsager, helst økologisk. Rå fødevarer er fyldt med vitaminer, mineraler, enzymer og aminosyrer, der er kritiske for helingsprocessen af ​​immunsystemet.

TIPS

  • Undgå stress. Alle de rå fødevarer i verden kan ikke hjælpe dig slappe af. Prøv åndedrætsøvelser eller yoga en gang eller to gange om dagen, især inden sengetid. Dette kan i høj grad reducere dit stressniveau og forkorte episode af helvedesild.

        

Udgiv min kommentar