Fantacine.com

Flydende Detox Diet for vægttab

Detox kost er meget populære hos folk der søger at tabe sig og miste det hurtigt. Mange berømtheder har godkendt en række detox renser og kredit disse kostvaner i at hjælpe til at slippe af graviditet vægt eller overskydende pounds for en film eller rundvisning. Disse kostvaner er ret ligetil, men du skal være opmærksom på de dos og don'ts af disse kostvaner til at bruge dem sikkert og effektivt.

Liquid Detox Premise

Ved at erstatte fast føde med væske, din krop ikke behøver at bruge metabolisk energi til at nedbryde komplekse kulhydrater og proteiner. Protein i særdeleshed er meget hårdt på leveren og nyrerne. Ved at forbruge kun vand og saft, næringsstoffer gå direkte til tarmene, der skal absorberes. Du vil sandsynligvis forbruge færre kalorier og trække på fedt reserver for stofskiftet, og dermed afbrænding vægt. Derudover din krop er i stand til at frigive toksiner, der har opbygget og kan skylle dem ud. Mange mennesker finder de er i stand til at tabe fem til 10 pounds med en uges detox.

Behandle

For effektivt at gøre en flydende detox, er du nødt til at forberede din krop. Forud for detox, bør du indtager kun frisk frugt og grønt i mindst to dage. Dette forbereder din mave for mindre bulk og vil hjælpe med at forberede dig mentalt til sult veer.

Der er mange flydende detox kost, men alle arbejder på den samme forudsætning. Erstat fast føde med væsker, der hjælper din krop lettere absorberer næringsstoffer. Afhængigt af kosten, kan en afvænning vare fra en til 10 dage. I løbet af denne tid, du indtager kun vand og juice. Det er bedst at forbruge frisk presset juice, fordi antioxidanter degenerere hurtigt, når de udsættes for luft. Undgå forarbejdede saft, der indeholder sukker eller sirup, da disse hæmmer processen.

Når du er færdig med afvænning, er der stadig arbejde at gøre. Du skal genindføre fast føde til dit system. Dette kan være den mest frustrerende. Da du har overlevet ikke spiser, vil du blive fristet til at chow ned på denne BLT på det nærmeste diner. Gør ikke. Start med frisk frugt og grønt på den første dag, og der tilsættes små mængder af brød og kød på den anden. Dette vil også bidrage til at skabe en varig ændring af at spise mindre nu, at din mave er mindre.

Advarsler

Kontakt din læge før du starter enhver detox kost, da det ikke kan være egnet for dig. Når du gør det flydende detox kost, ved, at din krop frigiver lagrede giftstoffer, som kan være ansvarlig for træthed og sløvhed i din dag-til-dag bestræbelser. Du kan også føle syge. Dette er ikke usædvanligt, og vil stilne af.

Det er vigtigt at være opmærksom på, hvordan din krop reagerer på detox. Føle sig som du har en kold er normalt. Ikke planlægge en detox, når du har en tung tidsplan. Giv dig selv tid til at hvile. Drikke op til 3 liter væske pr dag. Hvis du bliver svimmel i en længere periode, eller svimmel, konsultere en læge straks. Dette kan være resultatet af en elektrolyt ubalance forårsaget af for meget væske og ikke nok mineraler.


        

Udgiv min kommentar