Fantacine.com

Næringsværdi af Vegemite

Næringsværdi af Vegemite


Ligesom jordnøddesmør og gelé er i USA, Vegemite er en australsk sandwich hæftning. Fremstillet af efterladenskaber ølgær, denne tykke, salt spredning er lav i kalorier og en god kilde til B-vitaminer, men også en kilde til natrium. Hvis du ønsker at tilføje Vegemite til din daglige kost, vel vidende næringsdeklarationen kan hjælpe dig med at afgøre, hvordan det kunne passe.

Low-Calorie Brød Spread

Sammenlignet med andre brød spreads, Vegemite er meget lav i kalorier. En teskefuld gær spredning, der vejer 6 gram, indeholder 11 kalorier. Til sammenligning en teskefuld smør indeholder 45 kalorier, og 1 tsk jordnøddesmør, 23 kalorier. At finde måder at skære kalorier her og der ved at erstatte dine højt kalorieindhold brød græsklippere med lavere kalorieindhold Vegemite kan hjælpe dig bedre at styre dit kalorieindtag, hvilket kan bidrage til at forbedre vægtkontrol.

Nogle Protein med lidt fedt og Carb

Vegemite er ikke en væsentlig kilde til kulhydrater, fedt eller protein, men de fleste af kalorierne kommer fra dens proteinindhold. En teskefuld Vegemite indeholder 1,5 gram protein og mindre end 1 gram kulhydrat og fedt. Protein er et vigtigt næringsstof fundet i hver celle, organer og væv i kroppen. Men de fleste mænd og kvinder i USA har ikke noget problem at opfylde deres daglige proteinbehov, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Mænd har brug for 56 gram protein om dagen, og kvinder, 46 gram.

Glimrende kilde til B

Vegemite er en glimrende kilde til en række B-vitaminer; 1 tsk opfylder 94 procent af den daglige værdi for thiamin, 62 procent af den daglige værdi for riboflavin, 38 procent af den daglige værdi for niacin og 57 procent af den daglige værdi for folat. Disse B-vitaminer er vigtige næringsstoffer, du har brug for et godt helbred. De hjælper uddrag energi fra den mad, du spiser, og er nødvendige for at gøre røde blodlegemer. Folat er især vigtigt at kvinder i den fødedygtige alder, fordi tilstrækkelig indtagelse hjælper med at forhindre neuralrørsdefekter i deres børn.

Se Natrium

En teskefuld Vegemite indeholder 207 mg natrium. Kom for meget natrium i din kost øger din risiko for højt blodtryk. De 2010 kostråd for amerikanerne anbefaler, at du begrænser natrium til mindre end 2.300 milligram om dagen, eller hvis du allerede har forhøjet blodtryk, er African American eller er 51 og ældre, begrænser dit indtag til mindre end 1.500 milligram om dagen.


        

Udgiv min kommentar