Fantacine.com

Hvordan man kan reducere angst med naturlige metoder

Mange mennesker synes at lide af angst problemer. Selv om der er medicin derude, der bruges til at behandle denne tilstand mange foretrækker at henvende sig til naturlige behandlinger for angst. Der har været måder at reducere angst naturligt i mange år. Kava plejede at være en primær fysisk behandling, indtil de senere år, hvor lægerne har opdaget, at det har en negativ virkning på leveren. Kava bør kun anvendes under læge opsyn, da det kan skade leveren. Der er imidlertid andre behandlinger for angst, der fungerer lige så godt. I denne guide, vil du lære hvordan man kan reducere angst naturligt.

Instruktioner

1 næringsstof almindeligt kendt som 5-HTP, en forbindelse med navnet 5 hydroxy-tryptophan, er afledt af tryptophan. Ud over at blive anvendt som en stemning lifter det kan også anvendes til at hæve tolerancetærskel af smerte og som sovemiddel. Molekylerne i denne forbindelse er små nok til at gå gennem blodet til hjernen; mange kosttilskud ikke har molekyler, der er små nok til at gøre dette. Imidlertid kan 5-HTP interagerer med mange forskellige lægemidler, herunder dem, der findes i de fleste kolde lægemidler. Fortæl din læge om noget, du kan tage, før tager 5-HTP, kan han eller hun være i stand til at fortælle dig, hvis det næringsstof vil have en dårlig reaktion på andre lægemidler.

2 En blanding af calcium og magnesium er en anden god måde at reducere angst naturligt. Blandingen er blevet kendt for at hjælpe med at lindre muskelspændinger. Du kan tage calcium / magnesium med vitamin B-kompleks til at hjælpe producere neurotransmittere i hjernen. Sammen vil calcium, magnesium og vitamin B-kompleks har en beroligende virkning på hjernen, derfor frigive angst. Du bruger et ekstrakt af te, der kan købes i håndkøb kaldet theanine, der vil føje til den beroligende effekt.

3 Baldrian er en anden naturligt stof, der kan bruges, hvis du ikke er tilfreds med resultaterne af de ovennævnte retsmidler. Du kan prøve at 400 til 450 mg to gange dagligt i stedet for theanine hvis du finder, at te-ekstrakt ikke fungerer for dig. Du kan også tage 800 til 1350 mg baldrian før sengetid til at hjælpe dig med at få nogle resten. Baldrian bruges primært som en sove støtte; derfor det kan gøre dig døsig. Dette kan også anvendes som en te. Nogle vil måske foretrække en afslappende Valerian te før sengetid for at hjælpe dem sove.

4 Før du starter en behandling, der kan hjælpe dig med at reducere angst naturligt, er det vigtigt at informere din læge udbyder af de planer, som du har. De kan være i stand til at foreslå en naturlig måde at lindre symptomerne med dine andre end de her angst.


        

Udgiv min kommentar