Fantacine.com

Vegan Culinary Schools

Vegan Culinary Schools


De, der følger en vegansk diæt nyde en sund plante-baseret kost rig på frisk frugt, grøntsager, bælgfrugter og fuldkorn. Håbefulde veganske kokke ofte står over for et dilemma, når de overvejer en kulinarisk uddannelse, som de fleste institutioner fokuserer på madlavning der er stærkt afhængig animalske produkter og kan ikke tilbyde kurser i veganske madlavning. Selvom veganske kulinariske institutioner ikke er placeret i hver stat, der er flere skoler i landet, der tilbyder programmer af høj kvalitet.

Natural Gourmet Institute

The Natural Gourmet Institute tilbyder både deltids- og fuldtidsansatte kokkens uddannelsesprogrammer, der fokuserer mest på plante-baseret madlavning med nogle instruktion på at forberede økologiske kylling, æg, og skaldyrsretter. Den 619-timers program omfatter kurser i køkken brug udstyr, naturlige ingredienser, hele korn bagning, kulinariske videnskab, fundamentals af ernæring og masser mere. Beliggende i Manhattan, er skolen i en 4800 kvadratmeter store rum komplet og har undervisning og professionelle køkkener, der er udstyret med kvalitet restaurant udstyr.

Natural Gourmet Institute

48 W. 21st St.

New York, NY 10010

212-645-5170

naturalgourmetinstitute.com

Den Professional School of Natural Cookery

Beliggende i Boulder, Colorado, Den Professionelle School of Natural Cookery specialiseret sig i kunsten at forberede hele plante-baserede fødevarer gennem sin signatur "sprog madlavning" teknik, en metode, der fokuserer på madlavning med kreativitet og intuition og uden brug af opskrifter.

Det professionelle program tilbyder en 16-ugers fonde eksamensbevis, der dækker fundamentals af krydrede madlavning, bagning, desserter, ernæring og gastronomi. Efter en vellykket afslutning af programmet, kan håbefulde personlige kokke vælger at tage det personlige kok programmet, som omfatter undervisning i fine dining madlavning og erhvervslivet.

Den Professional School of Natural Cookery

PO BOX 19.466

Boulder, CO 80.308

303-444-8068

naturalcookery.com

Naturlig Epicurean Academy of Culinary Arts

The Natural Epicurean Academy of Culinary Arts tilbyder en udelukkende plante-baserede professionel kok træningsprogram. Kulinariske studerende modtager undervisning i forberedelsen veganer, vegetar, ayruvedic, rå, og makrobiotiske teknikker og opskrifter. Den omfattende 900 timers kokke træningsprogram består af 541 klasseværelset timer, 174 timers hjælpe, en 160-timers externship, og 25 timers præsentere en endelig madlavning demonstration. Programmet omfatter også business klasser.

Naturlig Epicurean Academy of Culinary Arts

1700 Lamar Blvd. Syd

Austin, TX 78704

512-476-2276

naturalepicurean.com

Living Light Raw Foods Culinary School

Fokuseret på rå fødevarer, levende lys Raw Foods Culinary School har en Gourmet Raw Food Chef træningsprogram, der kan være afsluttet inden for 35 dage. Uddannelsesprogrammet indeholder en grundlæggende kursus i rå fødevarer, kniv færdigheder, ernæring, etniske smag, spa køkken og catering. De, der håber at fremme deres uddannelse kan matriculate i Gourmet Raw Culinary Arts Professional Certification program, der omfatter kursusaktiviteter i køkkenet management, mad design, opskrift udvikling og wienerbrød kunst, samt en praktikplads og externship program.

Living Light Raw Foods Culinary School

301-B Main St. N.

Fort Bragg, Californien 95437

707-964-2420

rawfoodchef.com


        

Udgiv min kommentar