Fantacine.com

Hvad æteriske olier til at bruge for sprukne hæle

For nogle, revnede hæle er kun grimme, blokering sengetøj. For andre, revner uddybe, bliver inficeret eller smertefuld. Revner udvide, huden adskiller og kan ikke mødes for at strikke sammen og heles. Kanterne dør og tørre ud. Normalt hæl revner er opmuntret af en kombination af tør hud og afstumpede dannelse, men spørgsmål som vægt, overforbrug og forkert fod tilpasning også have en indvirkning på deres skabelse.

Valg Olier

Æteriske olier indeholder flygtige vegetabilske forbindelser og kan anvendes medicinsk eller for deres aroma. Peppermint er en af ​​de mest almindeligt anvendte olier til fødderne. Kanel blad olie har anti-svampe egenskaber, der gør det til et godt valg for fodpleje. Kig efter olier (eller metoder til anvendelse), som ikke vil forårsage yderligere irritation, indtil dine fødder begynder at helbrede.

Lavendel olie kan anvendes til at hjælpe med hudproblemer og er sikkert for direkte påføring på huden. Oregano fungerer godt med lavendel og ikke kun fremmer opvarmning af området til at bekæmpe smerte, er det en antiseptisk. Det skal anvendes sparsomt og med forsigtighed, da det kan forårsage irritation af huden.

Patchouli anbefales især til revnede hæle og har anti-svampe egenskaber. Det menes at fremme den naturlige helingsproces. Det kan sættes til talkum eller fløde og anbringes på fødderne. Patchouli fungerer godt med pebermynte.

Forberedelse Olier

Der er to primære måder at forberede en æterisk olie til indirekte brug. Først kan du smelte en base produkt som kakaosmør og bland i et par dråber æterisk olie til at skabe en fugtighedscreme. Eller blande din æterisk olie med et luftfartsselskab olie. Mange æteriske olier skal kombineres med en bærer olie for at forhindre irritation af huden. Mandelolie er en populær luftfartsselskab olie og særligt nyttigt til at lindre tør hud. Det er også bruges som en massage olie.

Mandel olie blandet med en blanding af æteriske olier kan bruges til at massere hælene. Dette giver dig ikke kun fordelene ved de æteriske olier, men de positive virkninger af massage, som stimulerer blodtilførslen til området for at hjælpe til helbredelse.

Olier sikkert til direkte påføring kan anvendes til hælen huden to eller tre dråber ad gangen. Blended olier kan anvendes efter behov, men fungerer bedst efter fødderne er udarbejdet gennem iblødsætning og eksfoliering. Du skal blot gnide dem i.

Behandling

Forbered dine fødder til behandling ved at opbløde dem i et varmt bad i 15 til 20 minutter for at blødgøre huden. En kop Epsom salte er tilstrækkeligt til en lille fodbad og løber et godt additiv til at fremme heling.

Forsigtigt tørre fødder, og brug en pimpsten til at bære væk lag af døde, tør hud. Arbejde forsigtigt eksfolierer. Børst væk eventuelle flager med et tørt håndklæde, derefter anvende din olie eller olie blanding, gnide det ind på hælen, indtil det er absorberet i huden.

Målet bør være at forbedre tilstanden over tid. Afslidning for meget hud på en gang kunne føre til infektion og yderligere problemer. Brug aldrig knive, skalpeller, barberblade eller andre skarpe instrumenter til at trimme væk døde hud. Levende væv ligger under overfladen, og du kan nemt skære for dybt eller forårsage alvorlig skade.

Forebyggelse

Påfør en fugtighedscreme to gange om dagen for at behandle og vedligeholde sundheden for huden tilbøjelig til at revne. En blid eksfolierende blanding kan være fremstillet af en 8: 1-forhold mellem Epsom salte til vaseline. Tilsæt et par dråber æterisk olie til blandingen. Påfør blandingen til sprukne hæle til massage væk akkumulere døde hud og samtidig bevare fordelene ved de salte og olie.


        

Udgiv min kommentar