Fantacine.com

Hvad Vitaminer er nødvendige for Højde vækst?

Voksende krop har brug for de rigtige vitaminer for korrekt højde vækst, at sikre sunde knogler og til at opretholde en sund voksende krop. Det er derfor, folk har brug for at få de rigtige vitaminer fra de fødevarer, de spiser; Det er også klogt at tage en daglig multivitamin. For kroppen til at vinde i højden, en person skal have disse centrale vitaminer hver dag: D-vitamin, vitamin B1, vitamin B2, vitamin C, calcium og fosfor.

vitamin D

D-vitamin er et vigtigt vitamin er nødvendig for at vokse sunde, stærke knogler. Dette vitamin er nødvendig komponent til vokser mere højde i enhver person. Hvis du ikke får nok D-vitamin, kan du have svage knogler og svage tænder. Opnå tilstrækkelig D-vitamin i din daglige kost ved at drikke mælk og spise kartofler, tomater, citrusfrugter og en anden rig kilde til D-vitamin: blomkål. Med en passende diæt, kan et barn vokse til at være den højde, han genetisk var disponeret for at blive.

Rickets

Et barn kan blive ramt af engelsk syge ved ikke at få nok D-vitamin Ifølge Mayo Clinic, rakitis er blødgørende og svækkelse af knoglerne hos børn, der har en D-vitaminmangel. D-vitamin hjælper også kroppen med at optage nok calcium og fosfor for at opbygge stærkere, længere voksende knogler. Et barn bør drikke mælk og komme udenfor i solskin (en anden kilde til D-vitamin) regelmæssigt for at erhverve en sund dosis af D-vitamin for at forebygge rakitis og sikre knoglerne holde voksende.

B1-vitamin

Vitamin B1 er et andet vitamin, der er nødvendig for at øge højden. Vitamin B1 fremmer væksten i kroppen og hjælpemidler i fordøjelsen. Dette vitamin, i henhold til Grow Tall hjemmeside, hjælper hjertet og nervesystemet til at gøre deres meget vigtige job. Gode ​​kilder til at opnå vitamin B1 er svinekød, ris, jordnødder, ærter og sojabønner.

Riboflavin

En anden nødvendig højde muliggør vitamin er vitamin B2, også kaldet riboflavin. Dette vitamin fremmer vækst i kroppen og dermed også knoglerne. Riboflavin fremmer væksten af ​​hud, hår og negle. Du kan få riboflavin ved at forbruge mælk, æg, fisk og bladgrøntsager grønne grøntsager.

vitamin C

C-vitamin, også kaldet ascorbinsyre, hjælpemidler i sundhedssektoren af ​​knogler og tænder. Ud over at hjælpe til at forebygge sygdom og at være en god kilde af en antioxidant, C-vitamin forbedrer blodcirkulationen, således medvirken i væksten af ​​kroppen og knoglerne. Gode ​​kilder til C-vitamin er citrusfrugter, tomater, kartofler og bær.

Calcium

Calcium er et vigtigt mineral for knoglevækst. Det virker ved at deponere nye kilder i knoglen bank af livet. Uden D-vitamin, vil calcium have en hård tid at skabe tætte, stærke knogler. Calcium kan primært opnås ved at drikke mælk og forbrugende andre products.Calcium mejeri kan også fås i andre fødevarer som spinat, majroer, collards og befæstede sojaprodukter. Calcium og fosfor er nødvendige mineraler med at få højden, mens et barn vokser og er stadig nødvendige komponenter til voksne for at opretholde velfærden af ​​knoglerne. At sikre, at børn og voksne vedligeholde og vokse stærke knogler følge disse retningslinjer: Ages 1 til 3 behov 500 mg calcium dagligt, børn aldre 4 til 8 behov 800 mg calcium, teenagere i alderen 9 til 18 behov 1300 mg calcium, voksne 19 til 50 skal indhente 1.000 mg calcium, og dem i alderen 51 og derover skal opnå 1.200 mg. Fosfor kan opnås ved at spise kød, fisk, jordnødder og ved at forbruge coladrikke.

Multivitaminer

Ved at spise fødevarer rige på disse vitaminer og mineraler, bør en person være i stand til at vokse i højden. Under en daglig multivitamin kan hjælpe med til at sikre, at du har alle de vitaminer, der er nødvendige til dyrkning højere.


        

Udgiv min kommentar