Fantacine.com

Hvordan er Hæmorider Fjernet?

Hvis du har hæmorider, du vil have dem væk. I fortiden, hæmorider fjernelse kirurgi krævede en langvarig og smertefuld rekuperativ periode; Men i de senere år teknikken er blevet meget bedre, og din opsving skal være lettere.

Infrarødt lys eller varme, Laser

Spørg din læge om teknikker, der anvender infrarødt lys eller varme, eller laser. Resultatet af denne procedure er koagulation. Den hæmorider hærde og visne. Dette er en effektiv teknik; dog er der en større chance for hæmorider returnere, når denne metode anvendes sammenlignet med elastik behandling, ifølge Seekrelief.com.

Elastik

Når band ligation er færdig, vil din læge sætte en eller to små elastikker omkring bunden af ​​hæmorider til at afskære dens cirkulation. Når dette er gjort, kan du føler et presserende behov for at have afføring, men denne fornemmelse vil passere med tiden. Hemorrhoid dør og falder af i løbet af få dage. Denne teknik kan være ubehageligt for patienten og det kan forårsage blødning.

Injection (sclerotherapy)

Hvis du vælger denne fremgangsmåde, vil din læge injicere en kemisk opløsning ind i hemorrhoid. Den hemorrhoid væv vil skrumpe. Denne procedure er ikke for særligt smerteligt; det kan imidlertid ikke være så effektiv som band ligation.

PPH

En forholdsvis ny hemorrhoid fjernelse teknik er nu tilgængelig i USA. Det kaldes procedure for prolaps og hæmorider eller PPH, ifølge Pphinfo.com. Patienter sigende inddrive hurtigere fra denne fremgangsmåde, end de gør fra en traditionel hemorrhoid fjernelse procedure.
For at udføre denne teknik, er en cirkulær hæftning enhed, der bruges og Tilbagepositionering eller løfter op i endetarmen væv (mucosa). Dette reducerer blodtilførslen til indre hæmorider. De interne hæmorider efterfølgende skrumpe inden for et par uger. Denne procedure udføres over de områder, hvor personen ville føle smerte, hvilket gør det mindre traumatisk end traditionelle hemorrhoid fjernelse procedurer. Denne fremgangsmåde påvirker ikke meget mange nerveender, i modsætning til de konventionelle procedurer, som udføres under dentate linje.

Kirurgisk

Hvis kirurgisk fjernelse er påkrævet, er det sandsynligt, at Milligan-Morgan teknik vil blive anvendt. De tre vigtigste hemorrhoid fartøjer fjernes under proceduren og tre dråbeformede indsnit står åbne. Fremgangsmåden undgår muligheden for stenose forekommende. Stenose er den unormale forsnævring i et blodkar eller andet organ eller struktur.
En anden kirurgisk teknik er Ferguson teknik, der er forskellig fra Milligan-Morgan ved, at indsnittene delvist eller helt lukket. Sting bruges at vil selv absorbere.

Hæftning

En anden teknik kaldes Hæftet hemorrhoidectomy. Dette resulterer i at blokere strømningen til hæmorider væv. Dette anses mindre smertefuldt end en standard hemorrhoidectomy men der er en større risiko for rektal prolaps, hvori rectum stikker ud af anus, og fornyet hæmorider, ifølge Mayo Clinic.


        

Udgiv min kommentar