Fantacine.com

Fordele og ulemper ved Online Læger

Fordele og ulemper ved Online Læger


Med tjenester lige fra shopping til uddannelse finder sted online, er det ingen overraskelse, at lægehjælp også bevæger sig ind cyberspace. Patienterne kan ikke kun rådføre sig med en læge, men også få og udfylde recepter uden nogensinde at forlade huset. Før du droppe lægens kontor for en online læge, afveje fordele og ulemper ved online læger til at se, om denne form for pleje er rigtige for dig.

overkommelighed

Online læger tilbyder et overkommeligt alternativ til traditionel lægebesøg, især for de uforsikrede. Ifølge "The New York Times," nogle online lægeydelser koste mindre end $ 50 per besøg. Denne lave omkostninger er med til at forbedre adgangen til lægehjælp for en bredere del af befolkningen, som ellers kunne undgå at besøge lægen på grund af høje omkostninger. Online læger besøg falder også unødvendige ture til skadestuen, som hjælper til at holde sundhedsudgifterne lav for alle.

For læger, online besøg med patienter bidrage til at reducere omkostninger til kontorlokaler, receptionister, energiregninger og endda møbler. Disse besøg tjener også som en måde at gøre ekstra penge, især for pensionerede personer eller dem med huller i den daglige patient tidsplan.

Bekvemmelighed

Sammenlignet med traditionelle besøg på læger kontor, online lægehjælp tilbyder en høj grad af bekvemmelighed for patienterne. Snarere end at gøre en udnævnelse, kan patienter adgang pleje på ethvert tidspunkt af dagen eller natten. Der er ingen grund til at køre til et andet sted eller spilde tid på et venteværelse. Online læger også tillade patienter at undgå at forlade hjemmet, mens syge.

Nem Collaboration

Online lægehjælp giver patienterne adgang til meget bedste specialister på et givet område. Dette gør det nemt at få en second opinion, eller at modtage specialiseret behandling for komplekse medicinske spørgsmål. Det giver også lægerne at drage fordel af andre eksperter til at give patienterne den bedst mulige pleje.

Manglende konsekvens

Nogle online lægehjælp mangler konsekvens for patienter i form af hvilke læger, de ser. En patient, der logger ind i et stort system kan tildeles til den næste tilgængelige læge i stedet for én, der kender hans sygehistorie. Nogle af disse tjenester rapportere tilbage til patientens primære behandleren, mens andre ikke gør.

Ikke egnet til alle Betingelser

Online læger besøg er simpelthen ikke egnet til nødsituationer, eller endda potentielle nødsituationer som mistænkelige ømhed og smerter. Selv for mindre sygdomme, kan online-konsultationer gøre det sværere for læger at diagnosticere en patient, fordi det tager væk evnen til fysisk at undersøge en person. Nogle patienter og læger mener, at der er simpelthen ingen erstatning for ansigt-til-ansigt kontakt for at sikre den bedst mulige diagnose.


        

Udgiv min kommentar