Fantacine.com

Hvad er Schizandra Fruit?

Den schizandra frugt er hjemmehørende i Østasien og frugt er bær har været anvendt som fødevarer og krediteret med et væld af sunde egenskaber. Det anses af nogle for at være en "adaptogenic" urt og bruges i mange medicinske drogetilberedninger i østlandene --- især Kina. Det er også stavet Schisandra.

Plante

Schizandra er en træagtig vin med bær grupperet i en drue-lignende flok. Det er dyrket i det nordlige og nordøstlige Kina og i nogle områder af Japan, Rusland og Korea. Den vokser til en højde på omkring 25 fod og har lyserøde blomster. Bærrene modner til lys rød i efteråret.

Smag

Schizandra frugt har en kompliceret smag: sød, salt, bitter, varme og sur alle på samme tid, ifølge phytochemicals.info. Det kinesiske navn for schizandra er "wuweizi", hvilket betyder fem smag frugt.

Energier og Treasures

Ifølge hjemmesiden for Natural News, de fem smag også vedrøre de fem "elementært energier" af træ, ild, jord, metal og vand, og derfor gavne kroppens fem store organsystemer. Schizandra også anses af nogle for at indeholde de "tre skatte": seksuel udnyttelse, skønhed ekstraudstyr og hukommelse forbedring.

Anvendelser

Hjemmesiden efloras.org siger schizandra er en "potentiel kilde til expectorants, immunrespons boostere, og anti-ulcus forbindelser", og også en behandling for hepatitis og for centralnervesystemet problemer. Den kan også anvendes i vin og te.
Schizandra har mere end to dusin "ligniner," ifølge hubpages.com, hvilket gør det til gavn for leveren.
Hjemmesiden for Natural News siger schizandra er en "adaptogenic" urt, hvilket betyder at det "normalt har en normaliserende virkning uanset retningen af ​​patologisk tilstand." Det betyder, at for enhver sundhedsproblem --- psykiske, seksuelle eller miljømæssige --- schizandra kan være i stand til at bidrage til at normalisere kroppen.
Videnskabelige undersøgelser har fundet schizandra kan relateres til forbedret leverfunktion i nogle tilfælde, men andre udråbt fordele er endnu uprøvede.

Familie

Den schizandra frugt hører til "Magnoliaceae" eller Magnolia familie, ifølge hjemmesiden phytochemicals.info.

Ernæring

Foruden fytokemikalier, schizandra er rig på mineraler, vitaminer og essentielle olier, ifølge phytochemicals.info.

Andre Monikere

Wuweizi, Schisandra chinensis, gomisis og gomishi, kinesisk mock-braberry og lemonwood er andre navne for schizandra frugt.


        

Udgiv min kommentar