Fantacine.com

Bivirkninger af Citrus Pektin

Bivirkninger af Citrus Pektin


Pektin er en opløselig fiber hyppigst findes i citrusfrugter og æble papirmasse. Citrus pektin ofte anvendt medicinsk til forvaltning af diarré, behandling af visse former for prostatakræft og som et ernæringsmæssigt supplement til styring forhøjet kolesterol. Citrus pektin er generelt betragtes som sikker, ifølge den amerikanske Food and Drug Administration. Men ifølge en artikel offentliggjort på Heathline, kan det give bivirkninger i nogle brugere.

Udskillelse af metaller

Ifølge Healthline, kan modificeret citrus pektin forårsage en væsentlig stigning i urinudskillelse af metaller. Derfor er patienter, som tager chelateringsmidler (kemiske forbindelser sammensat af en metalion) advarede om potentielle interaktioner.

gastrointestinale problemer

Nogle citrus pektin brugere har rapporten mave problemer, herunder løs afføring, mens du bruger produktet. Imidlertid har ingen andre gastrointestinale problemer vides at forekomme i øvrigt raske patienter.

Oral Medicin Absorption

Ifølge artiklen i Healthline kan modificeret citrus pektin bremse eller påvirke absorptionen af ​​oral medicin. Dette kan være til væsentlig bekymring for personer, der tager oral medicin som behandling for sundhedsrelaterede emner. Derfor er patienter på regelmæssig medicin regime rådes til at bruge forsigtighed.


        

Udgiv min kommentar