Fantacine.com

Apple Eddike sundhedsmæssige fordele

Apple Eddike sundhedsmæssige fordele


Æble cider eddike er resultatet af dobbelt fermentering af naturligt forekommende sukker i æbler. Sukkeret gæres til en apple cider, som derefter gæres til æble cider eddike. Eddike indeholder mange naturlige ingredienser, såsom vitaminer, mineraler og eddikesyre. I århundreder cider eddike er blevet kapret for sine naturlige sundhedsmæssige fordele.

Historie

Æble cider eddike har en lang tradition for brug til medicinske og sundhedsmæssige formål. Babylonierne indspillede den første omtale af eddike i ca 5000 f.Kr. De brugte eddike som både et tilsætningsstof og bejdsning. I 400 f.Kr., Hippokrates anbefalede en eddike og honning blandingen til at øge energi og forbedre sundhedsspørgsmål såsom hoste og forkølelse. Romerske soldater og japansk samurai drak fortyndet eddike til at øge styrke og energi. I den amerikanske borgerkrig blev eddike almindeligt anvendt som en antiseptisk på sår.

Cider eddike

Æble cider eddike består primært af eddikesyre og en række naturligt forekommende mineraler, vitaminer, antioxidanter, fibre og enzymer. Den eddikesyre giver eddike dets antiseptiske egenskaber.

De fleste kommercielle eddiker er blevet pasteuriseret og ikke indeholder samme fordelagtige egenskaber som ufiltreret, ikke pasteuriseret, eddike. For de maksimale naturlige sundhedsmæssige fordele, sørg for at bruge ufiltreret, ikke pasteuriseret, eddike fremstillet af økologiske æbler. Denne eddike vil indeholde "moderen", en naturligt forekommende sediment, der indeholder vitaminer, mineraler og gavnlige bakterier.

Sundhedsmæssige fordele

Æble cider eddike, taget før et måltid, undertrykker appetitten og forbedrer fordøjelsen og optagelsen af ​​næringsstoffer. Dette skyldes fiberen og syre i eddike. Det menes at støtte i vægttab.

Eddike er antiseptiske egenskaber gør det til en god behandling til rengøring sår, solskoldning og insektbid.

Antioxidanter i æble cider eddike, sammen med andre ingredienser såsom vitaminer og bioflavonoider, kan hjælpe med at forhindre kræft. De hjælper også kæmpe mod de kemiske bivirkninger af kræftbehandling.

Den pektin i æblecidereddike hjælpemidler til at sænke blodtrykket. Pektin er en fiber, der også fremmer et sundt og regelmæssig tarm.

Eddike kan også hjælpe med at lindre astma, acne og allergi.

andre anvendelser

Æble cider eddike har mange andre anvendelser. Det kan tilføjes til dit hår udrensning rutine at tilføje glans til håret. Det er ofte brugt som et naturligt hjem rengøring produkt. Dit kæledyr kan opnå sundhedsmæssige fordele fra æble cider eddike forbrug. Apple cider eddike er også almindeligt anvendt som en madlavning ingrediens og er fantastisk på salater.

Overvejelser

En læge bør høres, før du bruger æble cider eddike til sundhedsformål, især hvis du tager medicin. Æble cider eddike anbefales ikke til kvinder, der er gravide eller ammer. Mennesker med osteoporose eller som er diabetiker bør være forsigtig før du starter et æble cider eddike regime.

Æble cider eddike er meget sure, og skal fortyndes før indtagelse. Der bør udvises omhu for ikke at tillade eddike til at forblive på tænderne, som det kan ødelægge tandemaljen.


        

Udgiv min kommentar