Fantacine.com

Oral anvendelse af natriumbicarbonat

Oral anvendelse af natriumbicarbonat


Natriumbicarbonat er det videnskabelige navn for bank sodavand og findes som den aktive ingrediens i nogle over-the-counter medicin. Læger undertiden anbefale disse orale natriumbicarbonat produkter til behandling af ubehag i maven.

Fungere

Natriumbicarbonat virker ved at neutralisere syre i din mave, der kan irritere din fordøjelseskanalen. Natriumbicarbonat er et af de stærkeste og hurtigst virkende syreneutraliserende produkter til rådighed, ifølge Merck Medical Manual.

Anvendelser

Bruger til oral medicin, der indeholder natriumbicarbonat omfatter behandling af halsbrand, sur mave eller syre fordøjelsesbesvær. De Merck Medical Manual noter, at lægerne også anbefale natriumhydrogencarbonat til lindring af smerter på grund af mavesår.

typer

Fabrikanter fremstiller natriumbicarbonat til oral anvendelse i en række former, herunder tabletter, kapsler, flydende opløsning og granuler eller pulver sættes til vand.

Tidsramme

Natriumbicarbonat har potentialet til at ændre blodets kemi med kontinuerlig brug, hvilket forårsager kvalme, hovedpine og svaghed. På grund af dette, natriumbicarbonat er generelt ikke sikker til brug i mere end et par dage, ifølge Merck Medical Manual.

Overvejelser

Fordi dens virkninger på fostrets udvikling er ukendte, læger begrænse anvendelsen af ​​natriumhydrogencarbonat som en oral medicin i gravide kvinder til tilfælde, hvor der ikke er noget sikkert alternativ til behandling. Hvis du har en historie af blindtarmsbetændelse, rektal blødning, ødem, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, nyre eller leversygdom eller toxemia, kan det ikke være sikkert for dig at bruge natriumbicarbonat, og antacida, der indeholder stoffet ikke er sikker til brug i eventuelle børn under 6 år, ifølge Mayo Clinic.


        

Udgiv min kommentar