Fantacine.com

Naturlige plantestoffer retsmidler mod rygsmerter

Naturlige plantestoffer retsmidler mod rygsmerter


Rygsmerter er en af ​​de mest almindelige lidelser, der sender folk til læger og kiropraktorer. Smerten kan være resultatet af skader på muskler, sener eller ledbånd, der omgiver rygsøjlen, eller det kan forekomme i selve rygsøjlen, som i et skævt ryghvirvel eller en diskusprolaps (en tilstand, hvor pulpen af ​​skiven mellem to ryghvirvler buler og irriterer nærliggende nerver).

Akut og kronisk

Lavere rygsmerter ofte kommer pludseligt, hvis du vride din krop eller forsøge at løfte en tung genstand. Hvis smerten varer flere dage til et par uger, anses det for akut; hvis det fortsætter i flere måneder, er det kronisk. I fortiden, læger anbefalede sengeleje for ryglidende, men opholder sig i sengen kunne faktisk gøre tingene værre.

naturmedicin

Disse løsninger kan findes i helsekost butikker, er generelt sikkert og kan tages, så længe symptomerne fortsætter.

Djævleklo er en afrikansk rod, der hjælper med at reducere muskelsmerter og inflammation. For akut smerte, tage 800 mg tre gange dagligt af koncentrerede ekstrakt kapsler. Tage disse kapsler i op til to uger. Hvis din smerte er kronisk, tage 200 til 400 mg tre gange dagligt i op til otte uger. Brug ikke djævleklo hvis du tager en blod tyndere, såsom aspirin eller warfarin, eller hvis du har halsbrand, gastritis eller galdesten.

Hvid birkebark ekstrakt er et nyttigt middel mod gigt, hovedpine og muskelsmerter, samt kroniske lændesmerter. Den anbefalede dosis er ekstrakt, der indeholder 240 mg af forbindelsen salicin. Aspirin er lavet af acetylsalicylsyre, som har mange af de samme egenskaber som salicin, men aspirin kan give bivirkninger, såsom gastrointestinale lidelser og nyreskader. Ligesom aspirin, bør hvid pilebark ekstrakt aldrig gives til børn under 12 år på grund af risikoen for Reyes syndrom.

Rhus tox er et homøopatisk middel stammer fra Poison Ivy. Tag to piller fire gange om dagen.

Perikon olie er en urte olie, der kan hjælpe med at lette nervesmerter. Gnid en lille beløb over det smertefulde område to gange om dagen.

Arnica Montana er en urt, der kan anvendes både som en topisk creme eller gel påført på det angrebne område, og som en pille, som regel opløst under tungen.

Advarsler

Lændesmerter kan også være forårsaget af sådanne tilstande som osteoporose eller nyreproblemer, så se din læge, hvis smerten fortsætter i mere end en uge. Hvis din rygsmerter er ledsaget af andre symptomer, såsom smerter i brystet, åndenød, kvalme, svaghed i benene, smerter, der breder sig til kæbe, skuldre og arme, og tab af blære eller tarm kontrol, straks ringe 911. Du kunne være at have et hjerteanfald eller har en rygmarvsskade.


        

Udgiv min kommentar