Fantacine.com

Årsager til hjertearytmi

Hjertearytmier opstår, når en person oplever uregelmæssige hjerteslag. Ifølge American Heart Association, cirka 2,2 millioner mennesker i USA har problemer med hjerterytmen. Mens arytmier er ikke altid alvorlige, kan tilstanden være et symptom på en alvorlig hjertesygdom problem, og kan føre til døden, hvis ikke kontrolleres.

Symptomer

Symptomer på arytmier kan indbefatte en flagrende fornemmelse i brystet, en hurtig hjertebanken eller et meget langsommere end normal hjerterytme. En person kan også føle sig svimmel, uklar eller åndenød. I nogle tilfælde kan arytmier ledsages af brystsmerter, hvæsen eller besvimelse. Alle oplever ikke de samme symptomer, og det er muligt at have arytmier og aldrig mærke nogen symptomer.

Heart Struktur Årsager

Adskillige betingelser, der fører til ændringer i strukturen eller tilstanden af ​​hjertet kan forårsage arytmier. Når hjerteklapper smalle eller lækage, kan hjertet kompensere ved at strække eller fortykkelse, hvilket fører til en ændring i hjerterytmen. Cardiomyopati, en tilstand, hvor hjertet bliver forstørret eller usædvanligt tyk, kan være årsag til arytmier, som kan koronararteriesygdom (CAD). Indsnævring arterier i CAD kan forårsage et hjerteanfald, hvilket resulterer i død af den påvirkede hjertemusklen. Når dette sker, kan elektriske impulser ikke rejse gennem hjertet normalt, udløser arytmier. Problemer fra medfødte hjertelidelser kan også forårsage arytmier.

Andre årsager

Alle ikke udvikler arytmier med alderen, men at blive ældre kan forårsage hjertemusklen til at blive svagere og mindre fleksibel, hvilket resulterer i en ændring i den måde elektriske impulser rejse gennem hjertet. Personer med diabetes, der oplever perioder med lavt blodsukker kan opleve arytmier og kan udvikle tilstanden, hvis deres diabetes er ikke velkontrolleret og hjertesygdomme udvikler sig som et resultat. Skjoldbruskkirtlen problemer kan være ansvarlig for et hjerteslag, der enten er for hurtig eller for langsom, afhængigt af typen af ​​skjoldbruskkirtlen problem og mængden af ​​skjoldbruskkirtelhormoner frigives til blodbanen. Arytmier kan også være forårsaget af elektrisk stød, rygning, misbruger narkotika, bivirkninger fra medicin, stress, for meget koffein eller alkohol, eller bivirkninger fra urte-behandlinger og kosttilskud.

Diagnose

Et elektrokardiogram (EKG), en anordning, som anvendes til at måle den elektriske aktivitet i hjertet, kan udføres som en del af den diagnostiske proces. Under en EKG, er elektroder placeret på brystet, arme og ben, og hjertets elektriske aktivitet registreres, mens en person ligger stadig. En første EKG kan udføres i en læges kontor, men en patient kan også blive bedt om at bære en bærbar enhed til at registrere elektrisk aktivitet over en længere tidsperiode. En ekkokardiografi, en test, der viser hjertets størrelse og struktur, selvom brugen af ​​lydbølger, kan også være nødvendig. Magnetisk resonans billeddannelse (MRI) og computertomografi (CAT) scanninger kan også anvendes til at opnå billeder af hjertet.

Andre Tests

Hvis motion synes at udløse arytmier, kan en person blive bedt om at gennemgå en stresstest. Under testen vil den enkelte udøver på en stationær cykel eller et løbebånd, mens en læge bruger en EKG at kigge efter ændringer i hjertets elektriske aktivitet. Hvis besvimelse er et problem, kan en tilt table test anbefales. Under denne test, er blodtrykket og hjertefrekvensen overvåges, når patienten ligger fladt på et bord og når bordet er vippet til en opretstående position. Lægen kan også foreslå, at patienten gennemgår elektrofysiologisk test og kortlægning, som kan være nyttige i at kortlægge de elektriske impulser i hjertet.

Behandling

Behandling vil afhænge af typen og omfanget af problemet. Fælles behandlingsmuligheder omfatter implantabelt udstyr, der regulerer hjerteslag eller sende chok at nulstille normal hjerterytme. Medicin kan være nyttige i at bremse puls, hvis en hurtig puls er dit problem. Kardioversion en procedure, at stød hjertet i en normal rytme, kan være nyttig i nogle tilfælde, som kan ablationsterapi. Under ablation terapi, er katetre med specielt køling eller opvarmning tips bruges til at fryse eller ødelægge problemområder i hjertet, der forårsager en elektrisk blok, der kan stoppe arytmi. Kirurgi kan blive foreslået i nogle tilfælde.


        

Udgiv min kommentar