Fantacine.com

tuberkulose Behandling

Tuberkulose er en bakteriel infektion, der primært påvirker lungerne. I nogle tilfælde kan bakterierne spredes til andre dele af kroppen, hyppigst knogler, rygsøjlen, hjerne eller nyrer. Bakterierne er identificeret ved en simpel test kaldet en PPD test, hvor fem CTU (TU) af PPD injiceres ind i huden. Hvis der opstår irritation, lægen "læser" eller identificerer den hævede hud, der indikerer tilstedeværelsen af ​​tuberkulose bakterier. Når testen er positiv (irritation forekommer) behandling er nødvendig.

tuberkulose Infektion

Behandlingen afhænger af, om tuberkulose er aktiv eller er bare til stede som en tuberkulose-infektion. En tuberkuloseinfektion er diagnosticeret, når de bakterier, der forårsager tuberkulose er fundet i lungerne, men er endnu ikke aktiv. Ifølge Family Doctor, kun 10 procent af folk, der har bakterier i deres lunger faktisk udvikle aktiv tuberkulose. Når tuberkulosebakterien identificeres på en hudtest, er røntgenundersøgelse af thorax sædvanligvis udført for at bestemme, om infektionen er aktiv TB eller om bakterierne er til stede, men endnu ikke en aktiv infektion. Dem med inaktive bakterier er ikke smitsom, og ingen kan fange tuberkulose fra dem. Når bakterierne ikke er blevet aktiv, er det normalt behandles af et antibiotikum, kaldet isoniazid, som dræber infektionen.

isoniazid

Når du tager isoniazid at dræbe tuberkulose bakterier og forhindre tuberkulose bliver aktiv, er det vigtigt ikke at gå glip af en dosis af p-piller. Typisk recepter instruere, at pillen skal tages hver dag i seks måneder. Læger kan anmode månedlige besøg i løbet af denne periode for at sikre, tuberkulose har ikke bliver aktive. Du kan ikke drikke alkohol eller tage acetaminophen (ligesom Tylenol), når du tager Isoniazid.

Aktiv tuberkulose

Aktiv tuberkulose er en symptomatisk sygdom, som generelt forårsager hoste og træthed. Fire lægemidler anvendes i behandlingen af ​​aktiv tubercuslosis: Ethambutol, Pyrazinamide, Rifampin og Isoniazid. Generelt, vil du tage alle fire af disse stoffer, indtil tuberkulose infektion er løst (enten bakterierne alle dræbt eller bliver inaktive). De fleste mennesker er på disse lægemidler til cirka seks måneder. Alvorlige bivirkninger kan forekomme som et resultat af at tage disse medikamenter, herunder kvalme, mavesmerter, en gulfarvning af hud, feber, udslæt, mørk-farvet urin, kløe, følelsesløshed eller snurren i fødder, træthed og sløret syn. Desuden er det vigtigt at afstå fra at drikke alkohol eller tage acetaminophen at undgå leverskader. Generelt, vil du har brug for periodiske brystet røntgenstråler for resten af ​​dit liv til at sikre, at bakterier ikke vende tilbage og / eller bliver aktive igen.


        

Udgiv min kommentar