Fantacine.com

Er det OK at Mix Clarin & Tylenol Sinus Day Med?

Er det OK at Mix Clarin & Tylenol Sinus Day Med?


Sinus sygdom påvirker mellem 30 millioner og 35 millioner amerikanere, ifølge Centers for Kronisk Nasal og Sinus dysfunktion. En af de mest almindelige resultater af sinus spørgsmål er sinus hovedpine. Sinus hovedpine er smerter i eller omkring hovedet, der er forårsaget af sinus pres trykke på øjne, ansigt eller ører. Hvis sinus problemer er relateret til sæsonbetonet allergi, kan en person ønsker at tage en antihistamin såsom claritin mens du tager Tylenol Sinus Day medicin, der er helt sikkert.

Claritin Funktion

Claritin er et antihistamin (loratadin), der forhindrer kroppen i at producere histamin. Histamin er, hvad der forårsager reaktioner i hele kroppen, såsom næseflåd, overbelastning og næseflåd. Claritin vil kun behandle sinus spørgsmål, hvis relateret til sæsonbetonet allergi.

Tylenol Sinus Day Funktion

Tylenol Sinus Day er en kombination af acetaminophen og phenylephrin. Det første lægemiddel, acetaminophen, anvendes til smerte og feber reduktion mens phenylephrin anvendes som en nasal decongestant. De to lægemidler virker meget godt sammen i behandling sinus hovedpine og kan kombineres med claritin.

Tidsramme

Claritin kan anvendes i en længere periode af tid til at forebygge og behandle sæsonbetonet allergi, men det anbefales ikke at bruge Tylenol Sinus dag for mere end to uger uden at konsultere en læge.

Overvejelser

Overusing tylenol kan forårsage langsigtede påvirker såsom leverskader. Tag kun den anbefalede dosis. En person med forhøjet blodtryk eller en forstørret prostata bør ikke tage phenylephrin uden at blive instrueret af en læge. Claritin er den mest effektive, når de tages konsekvent i to til tre dage.

Fordele

Ved hjælp af de tre stoffer sammen kan bringe sinus spørgsmål såsom overbelastning, hovedpine og decharge til ophør i en kort periode. Disse lægemidler er sikre for raske mennesker og kan forhindre udviklingen af ​​komplikationer såsom en sinus eller øre infektion.


        

Udgiv min kommentar