Fantacine.com

Sådan rense din næse

Sådan rense din næse


Nasal kunstvanding er en effektiv metode til at lindre tilstoppet næse. Ifølge Melissa Pynnönen, MD, nasal kunstvanding er en af ​​de bedste måder at lindre nasal irritation. Udrensning din næse indebærer skylning næse med en løsning, såsom saltvand. Enten en sprøjteflaske eller indretning, såsom en neti-pot fungerer godt. Hvis du har allergi, bihulebetændelse eller anden irritation, kan udrensning din næse lindre disse problemer.

Instruktioner

1 Bland en fjerdedel tsk. af kosher salt, en fjerdedel tsk. bagepulver og otte ounce varmt vand i en otte oz. squeeze flaske. Placer en finger over åbningen af ​​squeeze flaske og ryst den kraftigt.

2 Squirt halvdel af opløsningen ind i et næsebor og resten af det i det andet næsebor. Da det kunne komme ud af din mund, tæt på din mund og svælg ved at lave en hård "K" lyd.

3 Hæld de samme ingredienser i en neti-pot stedet. Dette er en anden mulighed at bruge til at rense din næse. En neti-pot er en udpeget beholder fremstillet til rengøring næsehulen. Bøj hovedet over en vask og sætte tuden i næseboret og hæld det i. Gentag det samme på det andet næsebor.

TIPS

  • Denne blanding er sikkert at bruge på børn så godt, i mindre mængder.

        

Udgiv min kommentar