Fantacine.com

Cell Therapy for Cancer

Nye kræftbehandling bliver opfundet hele tiden, og mens nogle fungere ganske godt, og vedtages i almen praksis, andre bevise sørgeligt utilstrækkelige. Cell terapi er en generaliseret kategori af kræft behandlinger, der fokuserer på injektion af raske celler fra andre organismer for at hjælpe din krop afværge kræft.

Kræft

Kræft er et tæppe betegnelse for en usædvanlig vækst af celler, som kroppen ikke kan registrere og udrydde gennem sine egne forsvarsmekanismer. Som cancerceller formere ved en hastighed hurtigere end raske celler, hvis der ikke gøres de vil i sidste ende resultere i organismens død.

Kræftbehandling

Konventionel kræftbehandling kommer i tre varianter - kirurgi, kemoterapi og strålebehandling. Kirurgi indebærer at fjerne det syge væv manuelt. Kemoterapi er injektion af giftige stoffer i systemet for at ødelægge cancerceller. Strålebehandling er anvendelsen af ​​højintensive lokaliseret stråling udrydde kræft væv.

Cell Therapy

Celleterapi består af indsprøjtning af fremmede celler ind i patienten med henblik på bekæmpelse af kræft. Der findes to grundlæggende typer af celleterapi. Én celle terapi er designet til at fungere på egen hånd som en potentiel kur mod kræft, hvilket nødvendiggør ingen yderligere proceduremæssige intervention. Den anden type er designet til at fungere sammen med de traditionelle kræftbehandling som kemoterapi.

Stem Cell Therapy

Ifølge forskning, der udføres på City of Hope og St. Jude Children Research Hospital, stamcellebehandling er en potentielt levedygtige middel til bekæmpelse af kræft. I stamcelleterapi, er neurale stamceller injiceres i patienten, som anvendes til at forstærke virkningerne af kemoterapi narkotika på cancerceller. De neurale stamceller arbejde sammen med kemoterapi narkotika at ødelægge kræft mens det omgivende væv relativt upåvirket.

Cell Therapy

Ifølge American Cancer Society, traditionelle celleterapi er en anden ofte brugt, men udokumenterede teknik til bekæmpelse af kræft. I traditionel celleterapi, er celler og væv fra dyr injiceret i den enkelte, med den vordende resultat, at de injicerede celler vil gøre deres vej til cancervævet og hjælpe med at helbrede den. Desværre, ACS, at der er ingen reel videnskabelig dokumentation for denne påstand, hvilket gør stamcelleterapi den eneste virkelig levedygtig tilgang til behandling af kræft gennem celleterapi.


        

Udgiv min kommentar