Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af angina?

Brystsmerter eller angina, er ofte en indikator for et alvorligt medicinsk problem. Beslutter, om at gå en kirurgisk vej eller holde sig til oral medicin til behandling er noget, du bliver nødt til at drøfte med din læge, men at kende nogle af fordelene ved forskellige behandlinger kunne hjælpe dig med at beslutte, hvad du gerne vil gøre.

Angioplastik og Stenting

Ofte angina er forårsaget af forsnævrede arterier og er en indikator for, at hjertet arbejder for hårdt for sin iltforsyning. Ifølge Mayo Clinic, en mulighed for at åbne op arterierne er at anvende angioplastik, som er en kirurgisk fremgangsmåde til indføring af en lille ballon ind i arterien og derefter bruge en metal fjeder kaldes en stent prop det åbne at holde arterien fra re -closing.

Mens ballonudvidelse og stent er effektive, det bærer også nogle risici såsom hjerteanfald under proceduren eller blokeringer danner på stedet af stenten indsættelse. Angioplasti er også en dyr procedure.

Aspirin

Aspirin er ofte omtalt som mirakel drug for sine mange anvendelser og store fordele. Aspirin gør, er at forhindre blodet i at størkne. Denne blodfortyndende egenskab gør det til et godt valg for angina behandling forårsaget af forsnævrede arterier, fordi det hjælper blodgennemstrømningen lettere, sænke trykket sat på hjertet og arterierne.

Nitrater

Nitrater slappe af og udvide blodkarrene, hvilket tillader mere blod at strømme til hjertemusklen. Den mest almindelige form af nitrat er en nitroglycerin tablet, der er placeret under tungen. Disse tabletter opløses hurtigt og kan forårsage hovedpine og rastløshed, men er meget effektive, når det tages ved det første tegn på angina.

betablokkere

Beta-blokkere virker ved at blokere virkningen af ​​hormonet adrenalin (adrenalin), ifølge Mayo Clinic. Dette hjælper med angina ved at bringe hjertet til at slå med mindre kraft og lavere blodtryk, samt åbne op arterierne at muliggøre forbedret blodgennemstrømning. Statiner, calcium-blokkere og ACE-inhibitorer også undertiden anvendes til behandling af angina på samme måde.

livsstilsændringer

En vigtig del for hjerte sundhed generelt lever en livsstil med en velafbalanceret kost og regelmæssig motion. Undgå stress, ikke at ryge, holde på en sund vægt og korrekt håndtering af underliggende sygdomme som diabetes og forhøjet kolesterol er lige så vigtige i at bevare en god hjertesundhed. Dette reducerede alle forekomsten af ​​angina, ifølge Mayo Clinic.


        

Udgiv min kommentar