Fantacine.com

Dihydrocodein bivirkninger

Dihydrocodein er et smertestillende ofte brugt som et behandlingsforløb for moderate smerter og hævelse. Den indeholder koffein og aspirin samt et stof, der har opiatlignende egenskaber. Som med en række receptpligtig medicin, der er potentiale, i henhold til FDA (Food and Drug Administration), for en person, der bruger dihydrocodein at opleve nogle bivirkninger. Disse bivirkninger kan ske fra både langsigtede og kortsigtede brug.

Digestive Issues

Denne familie af bivirkninger kan manifestere sig som kvalme eller mavebesvær, forstoppelse og undertiden opkastninger. Nogle mennesker kan også lider af nogle mavekramper, men dette ville være på grund af de problemer i maven, og ikke nødvendigvis den medicin selv.

svimmelhed

Da dihydrocodein har opiat-lignende kvaliteter, kan nogle mennesker, der tager denne medicin begynder at lide af episoder af enten svimmelhed eller uklarhed. Dette vil typisk aftage som kroppen justerer til medicin.

Tremors

En anden bivirkning der er set fra dihydrocodein anvendelse er den for rystelser eller ufrivillig omrystning. Dette kan være isoleret til et bestemt område af kroppen, eller kan bevæge sig gennem en person.

Humørsvingninger

Selvom relativt sjældent, kan en person, der tager dihydrocodein for forvaltningen af ​​smerte begynder at lide af humørsvingninger. Disse ville blive set som ekstreme skift i humør (går fra glad for at vred på en tallerken) eller endda en øget grad af irritabilitet.

Halsbrand

Den lejlighed, kan nogen tager dihydrocodein lider episoder med halsbrand. Disse episoder er ikke altid relateret til måltider og kan manifestere fra blot at tage medicinen.

uregelmæssig hjerterytme

Nogle mennesker har været kendt for at opleve en ændring i deres puls. Dette vil blive set som enten en uregelmæssig hjerterytme eller en ujævn hjerterytme. Det kan også mærkes som en næsten racing eller dunkende puls.

Afhængighed

På grund af sin opiat-lignende kvaliteter, kan dihydrocodein medføre en vis grad af afhængighed (eller endog afhængighed) fra langvarig brug. Men, ligesom humørsvingninger, er denne bivirkning anses for sjældne.


        

Udgiv min kommentar