Fantacine.com

Tumorer & Hovedpine Årsager

Tumorer & Hovedpine Årsager


Selv om de fleste hovedpine er ikke på grund af en alvorlig sygdom, tilbagevendende eller vedvarende hovedpine kan være en årsag til evaluering mulige årsager. Stressfaktorer kan være fysiske, psykiske eller miljømæssige og ofte meget enkel at helbrede. Nogle gange, men hovedpine præsenterer sig selv som et symptom på noget meget alvorligt, såsom en hjernesvulst.

Hovedpine Defineret

Ifølge Norman Harden, en neurolog på Center for Pain Studier af rehabilitering Institute of Chicago, er en hovedpine defineret som smerter i hovedet eller halsen og nogle gange i den øverste del af ryggen. Smerten ved en hovedpine kan være stærk og mærkes af nerve-følsomme områder af huden, kranium, ører, øjne, næse og mund. Den mest almindelige form for hovedpine er en anlagt den af ​​spændinger eller muskel sammentrækning og kan nemt behandles med ikke receptpligtige lægemidler. Mere intens hovedpine kan være forårsaget af vaskulære eller nerve handling og kan kræve kraftigere behandling.

Almindelige årsager

Angst er en almindelig årsag til hovedpine smerte som er genskin forårsaget af lyst eller intense lys på arbejdspladsen eller i hjemmet. Høje niveauer af støj og nogle medikamenter kan også bringe på smerten af ​​en hovedpine. Springe måltider, ikke sover godt eller længe nok, og intens fysisk aktivitet kan også føre hovedpine, som kan lavt østrogenniveau hos kvinder. Følsomhed over for visse fødevarer såsom chokolade, alkohol, aspartam sødemiddel og koffein kan forårsage hjernen til at frigive visse neurotransmittere, der fører til en hovedpine samt.

Tumorer

Hovedpine, der ikke reagerer på de traditionelle, grundlæggende metoder til behandling kan være nødvendigt at blive undersøgt nærmere. At være en sekundær symptom på mange sygdomme, hovedpine ofte kommer ledsaget med ting som kvalme og svimmelhed. Ifølge en artikel kaldet "Når en hovedpine er egentlig ikke en hovedpine" af Sr. Casilda, som assisterende professor i neurologi ved Columbia University, kun omkring 8 procent af patienter med tumorer oplever hovedpine som en primær symptom. Placeringen af ​​hovedpine vil også generelt svare til hvor tumoren er lokaliseret i hjernen.


        

Udgiv min kommentar