Fantacine.com

Zink eksem behandling

Den medicinske betegnelse for eksem er atopisk dermatitis. Det er kendetegnet ved kløende røde pletter på huden. Du kan bruge zink i forskellige former til at behandle eksem uden en læges recept. Zink er bredt tilgængelige på vitamin- og kiosker i både aktuelle og orale formuleringer. Brug zink til behandling af eksem kan være gavnligt for personer, der er tilbageholdende med at tage receptpligtig medicin eller som har oplevet negative bivirkninger fra konventionelle medicinske behandlinger.

Udseende

Mens individer i alle aldre kan opleve eksem, denne hud betingelse forekommer oftest hos børn. Det er normalt først gør en udseende, før de fylder fem.

aktuel Zink

Topiske zink cremer kan anvendes sammen med orale receptpligtig medicin. De kan give lindring ved at reducere rødme og irritation og tilvejebringer en beskyttende barriere. Behandling eksem med topiske zink applikationer er gavnligt, navnlig for børn, fordi der er næsten ingen risiko for bivirkninger. Faktisk er mange ble cremer indeholder zinkoxid, og cremer, der er sikkert for spædbørn er normalt sikkert for små børn. Brug zink cremer natten, fordi de kan få rodet - de kan være klæbrig og kan forårsage dit tøj til at holde fast i din hud.

Zink i din kost

Tilføjelse zink-rige fødevarer til kosten, herunder oksekød, kalkun, laks og spinat, kan sikre, at du får tilstrækkelige niveauer af dette mineral. Overvej zink kosttilskud, hvis det er svært for dig at forbruge nok zink-rige fødevarer. Fokuserer dog på kostkilder af zink først. Med lidt planlægning, er det nemt at tilføje zink-holdige fødevarer til kosten, især da mange brød og korn er beriget med zink. Ifølge National Institutes of Health, er den anbefalede daglige tilførsel af zink er 11 mg for mænd og 8 mg for kvinder. RDA af zink til børn varierer efter alder, med præ-teenagere behov 8 mg og yngre børn, der kræver mindre.

Zink og Hårpleje

Shampoo, der behandler skæl indeholder ofte zink. De kan anvendes til behandling af eksem på hovedbunden samt eksem på ekstremiteterne. Men undgå at bruge disse shampoo i ansigtet. Brug produkter specielt sammensat til babyer på børn under 2 år. Følg anvisningerne på etiketten til at bestemme, hvor ofte du skal bruge shampoo, men Mayo Clinic siger, at du kan bruge specielle shampoo dagligt, indtil din tilstand forbedres.

Overvejelser

Brug af zink som en eksem behandling kan være mindre effektiv i tilfælde, hvor et stort område af huden påvirkes. Mindre alvorlige tilfælde af eksem undertiden kan behandles udelukkende med aktuel zink. Giv tilstrækkelig tid før afgørelsen af, om zink cremer er med til at lindre din eksem. Naturlige behandlinger, herunder zink creme, kan nogle gange tage en måned eller mere, før du se resultater. Ifølge Mayo Clinic, naturlige behandlinger er ikke så potent som receptpligtig steroid medicin.

Oral zinktilskud

Voksne kan tage zink kosttilskud oralt. Følg pakke anbefalinger til at bestemme den korrekte dosis. Børn bør undgå at tage enlige zink kosttilskud, men kan roligt tage en zink-holdige multivitamin, der er specielt udviklet til børn.

Advarsel

Bekræft en eksem diagnose før selv-behandling med zink. Eksem og psoriasis kan se meget ens og kan være svært at skelne. Se en læge, og kun forsøg over-the-counter behandlinger, hvis du har fået en diagnose af eksem.


        

Udgiv min kommentar