Fantacine.com

Bruger til Eddike og majsstivelse

Bruger til Eddike og majsstivelse


Du kan være opmærksom på de mange anvendelsesmuligheder for eddike rundt i hjemmet, men de fleste mennesker ville kæmpe for at navn bruger til majsstivelse (stivelse fremstillet af korn af majs), bortset i madlavning, som fortykningsmiddel for sovs, supper og saucer. Ved at kombinere de to sammen danner en pasta, som du kan bruge på kroppen og omkring hjemmet.

Itch Relief

Ifølge The eddike Institute, anvende eddike / majsstivelse pasta til overalt på kroppen, vil hjælpe med at lindre kløe. Lad pastaen på indtil du kan føle kløe aftager. Dette er nyttigt for flere lidelser, herunder fodsvamp, Poison Ivy og nældefeber. Sørg for at du ikke bruger pastaen på revnet hud eller åbne sår, da det vil stikke og kunne forværre det yderligere.

Bistik Relief

Du kan lindre smerter og ubehag forårsaget af bistik og insektbid ved at anvende eddike / majsstivelse pasta til det ramte område, og lade det tørre. Ifølge Vinegar Institute, pastaen hjælper lindre mindre irritation forårsaget af insekter, såsom bier. Den fungerer på grund af ændringen i pH, som eddike især er sur.

Vinduespolering Spray

Lav din egen rengøring spray til at gøre vinduer skinne ved at blande to spiseskefulde majsstivelse med en halv kop af ammoniak og en halv kop hvidvinseddike i en beholder med tre til fire liter varmt vand. Det færdige produkt skal have et mælkeagtigt udseende. Den nemmeste måde at anvende rengøring løsning er at anvende en udløser sprayflaske. Efter sprøjtning vinduet med løsningen, spray den samme sektion med varmt vand, så tør den med et stykke køkkenrulle eller fnugfri klud.


        

Udgiv min kommentar