Fantacine.com

Måder at dræbe lus

Hovedlus er små, vingeløse insekter, på størrelse med et sesamfrø, som kan forårsage ekstrem kløe. Det anslås, at der er 25 millioner tilfælde af hoved lus hvert år i USA. Behandling hovedlus er mest succesfulde hjælp af en tre-trins tilgang: Killing hovedlus, fjerne alle nits (æg), og rengøring strøelse områder. Lus kan dræbes ved hjælp af enten kommercielle præparater eller hjem retsmidler.

Kommercielle Forberedelser

Over-the-counter præparater indeholder normalt enten permethrin eller pyrethrin, insekticider, der dræber lus, men er sikre for mennesker. Disse pesticider kan være meget effektiv. Behandlingen involverer vask af håret med pesticidet-baseret shampoo, fjerne nits, og indsæbning igen på et senere tidspunkt for at fuldføre behandlingen. Den mest populære af disse kommercielle præparater er Nix, Rid, og Pronto. Når disse formler først blev udviklet, de var yderst effektive; men med tiden, ser det ud til hovedlus kan blive resistente over for pesticider.

home Retsmidler

Home retsmidler kan være lige så effektiv som kommercielle præparater. Da lus ikke kan lide olie, de fleste hjem behandlinger center omkring brugen af ​​en olie eller olie-baseret produkt. Både olivenolie og mayonnaise har vist sig at være effektive. Derudover, olivenolie og mayonnaise både tjener til at hjælpe løsne nits fra håret, hvilket gør dem lettere at fjerne. En fordel ved hjem behandlinger er, at de kan anvendes så ofte som nødvendigt uden at bekymre sig om giftige eksponering for pesticider.

nits

Nits er fastgjort til håret, sædvanligvis tæt på hovedbunden. Efter aflivning og fjernelse af lus, skal du bruge en tættekam for at fjerne nits. Særlige kamme er lavet til dette formål. Nits vil begynde at klække senest 14 dage efter behandling, så det er vigtigt at flittigt fjerne dem.

forhindre reinfektion

Strøelse skal vaskes i varmt vand og tørres i en tørretumbler, som varme dræber lus. Elementer, der ikke kan vaskes kan forsegles i plastposer i to uger, som mangler en fødevareforsyning vil også dræbe lus. Efter to uger, skal sækkene åbnes udendørs.

Advarsel

Hvis du bruger en kommerciel forberedelse, altid følge pakke retninger og aldrig trække sig tilbage oftere end produktet rådgiver. Brug ikke kommercielle præparater på børn yngre end 2. Brug aldrig Kwell, et kommercielt præparat, der indeholder lindan - det kan forårsage alvorlige bivirkninger, herunder dødsfald.


        

Udgiv min kommentar