Fantacine.com

Måder at tage Castor Oil

Måder at tage Castor Oil


Ricinusolie har mange anvendelsesmuligheder og har været anvendt i årevis som et lægemiddel alternativ. En af dens primære anvendelser er som et afføringsmiddel. Selvom ricinusolie forbliver en velrenommeret alternativ til syntetisk medicin, er det ofte betragtes ubehagelig. Ifølge Castor Oil anvendelser, er det beskrevet som havende en kvalmende smag. Andre former for ricinusolie, såvel som andre anvendelsesmåder, nu findes for dem, der ikke kan lide smagen og olieagtig konsistens. Ricinusolie cocktails og bløde geler kan bidrage til at fortynde den ubehagelige smag.

topisk

Ricinusolie, selvom der typisk anvendes oralt, kan også anvendes topisk til behandling af vorter og andre hudlæsioner og udbrud. Ifølge Health 911, blot at gnide en lille dråbe ricinusolie på en vorte to gange om dagen og dække den med en bandage udviser positive resultater, hvilket får vorte at forsvinde i tre til fire uger.

Oralt: Væske Form

Traditionelt har ricinusolie blevet forbrugt oralt som en væske. Selv om det kun skal tages som foreskrevet af din læge, hvis du tager det på din egen, nøje følge anvisningerne vedlagt produktet. Typisk en teskefuld er alt hvad der kræves af munden i milde tilfælde af forstoppelse. Den flydende form af ricinusolie er betydeligt billigere end andre former.

Oralt: Soft Gel Form

Fra 2010, amerikansk olie er også i en blød gel form, som kaldes Castrolax, med en lignende udseende til torsk lever olie kapsler. Ricinusolie bløde geler er lige effektive, når væsken og tjener samme medicinske formål. Ifølge Shalimar Herbals, er ricinusolie betragtes som et naturlægemiddel kosttilskud bruges som et afføringsmiddel og arbejdskraft inducer. Der er mange mærker af ricinusolie bløde geler.

Oralt: Jordemoder Cocktail

Ud over dens anvendelse til behandling af forstoppelse, er Ricinusolie også til at fremkalde arbejdskraft. Ifølge Birthing Naturligvis skal du blande 2 oz. ricinusolie med 2 oz. af orange eller druesaft og drikke mindst to gange dagligt. Denne drik, der forårsager frigivelse af din tarm, vil også stimulere livmoderen muskler nødvendige for arbejdskraft, som amerikansk olie er et naturligt stimulerende afføringsmiddel, som virker på samme måde til et lavement. Pr Birthing Naturligvis "Når tarmen stimuleres til at tømme på denne måde, er livmoderen også stimuleres til tomme."


        

Udgiv min kommentar