Fantacine.com

Hvad er farerne ved kolesterol piller?

Hvad er farerne ved kolesterol piller?


Når dit kolesteroltal er ude af kontrol, og din kost og motion regime er ikke arbejder for at holde dit kolesteroltal ned, kan det være tid til at overveje en medicin, der vil hjælpe med at nedsætte dit kolesteroltal. Der er medicin, der kan hjælpe, men der er altid farer, når du tager piller for at sænke dit kolesterol.

Hvad er Kolesterol piller?

Disse piller er generelt medicin, der er beregnet til at sænke dit kolesteroltal. De mest populære medikamenter bliver markedsført for kolesterol er statin narkotika, og røde ris gær har ry for at sænke kolesterol så godt.

Hvordan fungerer de?

Statin medikamenter arbejde ved at afbryde et enzym, der er ansvarlig for at producere kolesterol. På grund af dette, statiner med til at sænke dine "dårlige" kolesterol (low-density lipoprotein), fald et andet fedtstof i blodet kaldet triglycerider, og øge dine "gode" kolesterol (high-density lipoprotein). Røde ris gær fungerer, fordi det indeholder stoffer kaldet monacolins, der vides at bremse cholesterolsyntese.

Fordele ved Kolesterol Medicin

Ud over at sænke dit dårlige kolesterol niveauer og øge din gode niveauer, er der andre fordele ved at tage kolesterol piller. Statiner kan have den ekstra fordel, at din krop absorbere akkumulerede kolesterol i arterierne, og kan forhindre fedtdepoter klistrer til væggene i blodårerne. På den alternative side, kan røde ris gær har også hjerte-kar-fordele samt forbedre blodgennemstrømningen.

Bivirkninger

En af de bivirkninger ved at tage statin kolesterol piller er muskelsmerter og ømhed. Det kan være en mild smerte, eller være alvorlige nok til at gøre dag-til-dag fungerende vanskelig. Den næste farlig bivirkning er, når din leverenzymer stige, fordi det kan indikere leverbetændelse eller leverskader. Forhøjede enzymniveauer kan også forårsage mange sygdomme, herunder levercirrose. Fordøjelsesproblemer er en anden bivirkning, som kan forårsage diarré, kvalme eller forstoppelse. Endelig ifølge Mayo Clinic, kan du lider neurologiske bivirkninger fra at tage statin narkotika.

Dækafgrøder behandling Side Effects

Hvis du overvejer en alternativ behandling, kan røde ris gær være farligt, fordi det naturligt indeholder en form for lovastatin, som er et receptpligtigt lægemiddel til behandling af forhøjet kolesterol. Hvad gør denne naturlige behandling farligt er ikke at vide, hvor meget eller hvor lidt af det gavnlige stof er faktisk til stede i røde ris gær. For meget Lovastatin kan have alvorlige bivirkninger. Ifølge Mayo Clinic, kan nogle af de negative virkninger være blære smerter, blodig eller uklar urin, trykken for brystet, hoste, svært ved at bevæge sig, og ledsmerter.


        

Udgiv min kommentar